PROFESORKA FARMACEUTSKOG FAKULTETA: Aditivi su sastavni deo ishrane i nema straha od njih!

- Prehrambeni aditivi spadaju u supstance čije je prisustvo u hrani najbolje regulisano, u skladu sa propisima Evropske unije, čija agencija za bezbednost hrane procenjuje svaku pojedinačnu supstancu u skladu sa podacima Svetske zdravstvene organizacije - objašnjava profesorka Farmaceutskog fakulteta Slađana Šobajić

Komentari

  • Jk

    12. septembar 2014 | 14:06

    Recite to nekom ko ima karcinom debelog creva,da vidite sta ce vam reci...

  • Jack bgd.

    12. septembar 2014 | 05:28

    Hvala bogu da se oglasi neko normalan.+++

  • Tutor

    11. septembar 2014 | 18:56

    Profesorka je smetnula s uma da je industrijski proizvedena hrana najčešći uzrok smrti u svetu.

  • iva

    11. septembar 2014 | 17:23

    profesorka je u pravu..neke namirnice na kojima ne pise da ima aditiva su daleko stetnije od onih u kojima ih ima

  • Boki

    11. septembar 2014 | 10:32

    To sto je u skadu sa standardima Evropske unije ne znaci da nije stetno po zdravlje. Jeste da EU ima stroge standarde kvaliteta, ali ima i ekonomsku racunicu. Vise se isplati da odredjeni broj ljudi umre nego da se zatvore mnoge fabrike hrane i skupoceni brendovi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA