UBIJEN JOŠ JEDAN: Bosanac, komandant džihadista, poginuo u Siriji!

Ramo Pazara je učestvovao u borbama kod grada Kobane na granici s Turskom, a inače je upravljao džihadistima koji su došli sa Balkana. Na ratište je, pre godinu dana, došao iz Amerike gde je radio kao vozač kamiona

  • 8

U Siriji je poginuo još jedan bosansko-hercegovački državljanin Ramo Pazara, za kojeg portali bliski terorističkoj grupi Islamska država navode da je bio jedan od komandanata.

Po navodima portala Vijesti ummeta, koji objavljuje vesti iz Sirije, Ramo Pazara iz Teslića, s nadimkom Abdulah, stradao je u borbi s Kurdima na sirijskom ratištu.

Pazara je učestvovao u borbama kod grada Kobane na granici s Turskom, a u Siriji je, po navodima portala, bio zamenik čečenskog komandanta Omara al Šišanija, koji je među najpoznatijim stranim borcima Islamske države.

Pazara je prošle godine stigao na ratište u Siriji, a prethodno je živeo u SAD gde je radio kao vozač kamiona.

Portal SAFF, blizak selefijama u Bosni i Hercegovini, javlja da je Pazara bio svojevrsni komandant borcima takozvanih džihadista koji dolaze s Balkana, preneli su mediji u BiH.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nitro cirkus

    25. septembar 2014 | 14:43

    u srcu mi Bosna, u glavi mi fosna.

  • BALKANSKI SPIJUN

    25. septembar 2014 | 19:34

    Vozio kamion po americi pa otisao da se bori protiv amerike ?!??!?! Intelektualac pravi !!!

  • zoki

    25. septembar 2014 | 21:42

    Iz Amerika dosao da pogine, taj je bez pameti . Ali ako ga je zena ustrelila onda se je gadno zaje*o sto je iso , nema njemu mesto kod alaha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA