Emitovanje "Utiska nedelje" na B92 odlaže se do daljeg

Kako je saopštila Televizija B92, uprkos pregovorima još nije postignut dogovor između menadžmenta televizije, autorke i produkcijske grupe

  • 82

Emitovanje emisije "Utisak nedelje" autorke Olje Bećković i produkcijske grupe "Mreža" na TV B92 odlaže se do daljeg. Kako je saopštila ta televizija, uprkos pregovorima još nije postignut dogovor između menadžmenta televizije, autorke i produkcijske grupe.

- Naime, menadžment TV B92 ponudio je Olji Bećković i produkcijskog grupi "Mreža" da se "Utisak nedelje" emituje na terestrijalnom kanalu B92 do novembra, a potom da ova emisija postane vodeći format televizije B92 info sa željom da kultni serijal i dugodišnje iskustvo renomirane novinarke doprinesu razvoju ove informativne B92 platforme - navodi se u saopštenju.

B92 navodi dalje navodi da ta ideja nije naišla na odobravanje od strane Olje Bećković i produkcijske grupe, a pregovori o daljoj saradnji su nastavljeni.

- Gledaoce i kolege iz medija blagovremeno ćemo izvestiti o svim detaljima dogovora Olje Bećković i menadžmenta TV B92 - saopštila je PR služba B92.

Problem sa "Utiskom nedelje" nastao je kada je poslovodstvo medijske kuće B92 predložilo Olji Bećković da svoju emisiju sa nacionalne frekvencije B92 premesti na B92 info, kablovski kanal koji pokriva oko 60 odsto Srbije. Tome se, osim Bećkovićeve, usprotivio i glavni i odgovorni urednik informativnog programa B92 Veran Matić. Oni smatraju da je prelazak na kablovski kanal “degradacija ‚Utiska nedelje‘", što je neprihvatljivo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA