MAJKA ČIJA SU DECA IZGORELA U POŽARU: Slušala sam kako vrište u plamenu!

- Stajala sam ispred i držala Milutina u naručju. Srce mi se cepalo, ali vatra je bila toliko velika da nisam mogla ni da priđem - ispričala je Živana Stanković (27)

  • 17

Troje mališana: Milenko (9), Anđelka (5) i Sanja (3) nastradali su u požaru koji je u noći između četvrtka i petka izbio u kartonskoj baraci iza naselja Dr Ivan Ribar na Novom Beogradu. Njihova majka Živana Stanković (27), kaže da je vatra bila prevelika i da nije mogla da ih spasi.

- Čula sam ih kako vrište, moja deca su vrištala iz plamena. Stajala sam ispred i držala Milutina u naručju. Srce mi se cepalo, ali vatra je bila toliko velika da nisam mogla ni da priđem - ovo je, neposredno pre nego što je uhapšena u suzama ispričala je Živana, majka troje mališana.

Grčevito stežući Milutina, Živana je objasnila šta se sve dogodilo kobne večeri.

- Nije mi bilo dobro, imala sam temperaturu. Večerali smo  i uhvatio me je san. Deca su spavala, pa sam i ja zaspala. Sveća je verovatno pala i zapalila papir. U nekom trenutku probudili su me dim i plamen, koji mi je uhvatio bluzu. Bilo je mnogo vruće. Zgrabila sam najmlađe dete i istrčala sam da zovem pomoć - kaže izbezumljena žena.

Policija je po nalogu Trećeg osnovnog javnog Tužilastva uhapsila Živanu Stanković zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti. Sudija za prethodni postupak odredio joj je pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki VRS

    27. septembar 2014 | 00:50

    Zao mi klinaca,a kad cujem njezinu izjavu poludim.Pa kako se ona nije ugusila,??pocela da joj gori bluza i tek je to probudi odakle joj kisik da dise pored tolikog plamena i gasova??Je li bilo vremena da se vrati jos jednom unutra kad je bila tako svijesna??Puno mi je ta prica klimava, stisnite to dok ne isprica istinu.

  • mins

    27. septembar 2014 | 12:28

    Ovo je zena koja je iskakala sa spasenim decakom ispred kola kod Tc Usce.Vas portal je objavio te slike.

  • Jelena

    27. septembar 2014 | 16:53

    Cak je dala intervju. Imala je snage za to. Kaze cele noci nije spavala. Ej deca joj mrtva a ona govori da nije spavala. Boze mi oprosti uopste mi ne izgleda da je potresena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA