Ministar podneo ostavku zbog golišavih fotografija

Ministar za civilno društvo Velike Britanije je razmenio seriju eksplicitinih fotografija, kao i svoju u pidžami, putem interneta sa novinarom koji se predstavio kao mlada aktivistkinja

  • 0

Britanski ministar za civilno društvo Bruks Njumark (56) podneo je danas ostavku pošto je obavešten da će "Sandej" u nedelju objaviti priču o tome da je poslao putem interneta svoju eksplicitnu fotografiju.

Njumark, član Konzervativne partije, zatražio je da se "poštuje privatnost njegove porodice u ovom trenutku" i dodao da ostaje lojalan politici britanske vlade, prenela je agencija AFP.

Njumark je razmenio seriju eksplicitinih fotografija, kao i svoju u pidžami, putem interneta sa novinarom koji se predstavio kao mlada aktivistkinja. On je pozvao "aktivistkinju" da se sretne s njim tokom konferencije Konzervativne partije, koja počinje u nedelju.

Kancelarija britanskog premijera Dejvida Kamerona saopštila je da je premijer prihvatio Njumarkovu ostavku i da će njegovo mesto zauzeti konzervativni poslanik Rob Vilson.

Njumark je oženjen i ima petoro dece, navela je francuska agencija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA