MALOLETNIČKA PROSTITUCIJA: Devojčice za "usluge" traže 500 dinara, a za oralni seks burek i jogurt!

Devojčice od 12 do 13 godina se sve češće bave prostitucijom i za seksualne usluge traže 500 dinara, a neke od njih oralni seks naplaćuju doručkom, tačnije traže od mušterija da im kupi burek i jogurt

  • 95

Devojčice u Novom Sadu, stare jedva 13. godina, sve češće se prostituišu i pružaju seksualne usluge za nekoliko stotina dinara, kažu u novosadskoj policiji, a prema njihovim saznanjima neke devojke za oralni seks traže od mušterija da im kupe burek i jogurt!

Kako kažu u policiji Novog Sada, oni su nemoćni, jer čak i kada privedu najmlađe prostitutke, nema zakonskih osnova da ih zadrže, prenosi "Informer".

- To su praktično deca od 12 ili 13 godina, koja bi trebalo da su u osnovnoj školi. One rade same za sebe i nemaju makroa. Zato se često dešava da im mušterija ne plati ili da ih čak prebije. Za seksualne usluge u proseku traže 500 dinara - kaže sagovornik ovog lista iz policije.

Prema njegovim rečima policija se sreće sadrastičnim primerima da maloletne prostitutke bukvalno nude oralni seks za doručak.

- Imali smo slučaj da devojčica prodaje svoje telo za burek i jogurt, to je zaista frapantno, a takođe i da trudnica u sedmom mesecu trudnoće oralno zadovoljava mušterije za hiljadu dinara - kaže on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snezana

    2. oktobar 2014 | 09:39

    TUGA! A sta je sa Centrom za socijalni rad? Nemaju vremena da se bave njima ili?

  • Ana

    2. oktobar 2014 | 10:43

    Zalosno je i porazavajuce kad god covek procita ovako nesto,ali kakvi su tek mozgovi onih koji koriste usluge ove dece?!

  • sanja

    2. oktobar 2014 | 11:36

    Musterije sigurno nisu maloletne, njih treba privesti i kazniti. Koriste usluge maloletne dece pa onda odu kuci i budu divni ocevi cerkama istih godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA