KUĆA STRAVE: Ovo je mesto na kome je Darko Kostić (39) silovao i motikom ubio Ivanu Podraščić (14)!

Kostić devojčicu silovao, a potom udario motikom u glavu, zavio u ćebe i sunđer i zakopao u iznajmljenoj kući u Rakovici

  • 22

Ubica 14- godišnje Ivane Podraščić, Darko Kostić silovao je i motikom ubio mladu devojku u Rakovici, a ovo je kuća u kojoj se desio pakleni zločin. 

Kostić je višestruki prestupnik koji je dobro poznat policiji od ranije, a 1993. godine počinio je još jedno ubistvo starice.

Ministar policije Nebojša Stefanović saopštio je danas na konferenciji za novinare da je Kostić devojčicu silovao, a potom udario motikom u glavu, zavio u ćebe i sunđer i zakopao u iznajmljenoj kući u Rakovici.

Sumnja se da je pored ovoga, Kostić odgovoran za nekoliko silovanja.

Ivana je pronađena nakon više od dva meseca, dok je Darko Kostić trenutno u zatvoru.

Podsećamo, Ivana Podraščić poslednji put je viđena 29. jula ove godine, kada se uputila ka Kanarevom brdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ALEX

    2. oktobar 2014 | 16:12

    Gde ste sada vi sto se nazivate MAJKAMA sto ste kada je nestala i cula da je problematicna pisale kako ko zna sta ona sada radi.Gadjate se kamenjem na Boga drage majke !

  • Stara škola

    2. oktobar 2014 | 16:55

    Čekaj malo.. Ubio staricu 1993. i pušten iz zatvora!?? I šta će sada da bude? Dobiće maksimalnu kaznu od 40 godina... Pod hitno primeniti zakone iz Sirije!

  • Player

    2. oktobar 2014 | 16:40

    Za ovakve slucajeve je krivo sudstvo koje je vrlo labilno I sto prije nije prepoznalo I rigorozno kaznilo pri prvom slucaju zlikovca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA