OVO JE TAJ MONSTRUM! Darko Kostić (39) silovao i ubio malu Ivanu! (FOTO)

- Radi se o povratniku i izvršiocu više krivičnih dela. On je 1993. godine sa još jednim čovekom na gnusan način ubio staricu koja je bila 1929. godište. Za to krivično delo osuđen je na sedam godina zatvora - rekao je Veljović i dodao da je to krivično delo Kostić izvršio kao mlađi punoletnik

  • 65

Ubica 14-godišnje Ivane Podraščić iz Batajnice je višestruki povratnik Darko Kostić (39), a njeno telo pronađeno je jutros nakon dvomesečne potrage, saopštio je direktor policije Milorad Veljović.

Kostić je 1993. godine ubio i staricu, za šta je osuđen na sedam godina zatvora, a zbog silovanja je 2001. godine osuđen na kaznu zatvora od tri i po godine, rekao je Veljović na konferenciji za novinare.

U maju ove godine, Kostić je izašao iz zatvora, pošto je prethodno bio osuđen za više krivičnih dela.

- Radi se o povratniku i izvršiocu više krivičnih dela. On je 1993. godine sa još jednim čovekom na gnusan način ubio staricu koja je bila 1929. godište. Za to krivično delo osuđen je na sedam godina zatvora - rekao je Veljović i dodao da je to krivično delo Kostić izvršio kao mlađi punoletnik. On je posle zločina nad staricom urinirao po njoj.

Policija sumnja da je Kostić izvršio još silovanja i napada na život i telo, naveo je prvi čovek srpske policije.

Telo devojčice je, dodao je Veljović, pronađeno u iznajmljenoj kući u Rakovici, a na osnovu dojave NN ženske osobe koja je 29. septembra ove godine prijavila da je silovana u tom objektu.

Kako je objasnio, telo pronađene devojčice pronađeno je u poodmakloj fazi truljenja, a kao posebno zanimljivo je izdvojio to da je Kostić sve svoje žrtve poznavao.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA