MONSTRUM BIO PRIJATELJ SA IVANOM NA FEJSU: Policija ispituje šta joj je pisao!

Silovatelj Darko Kostić (39) bio je prijatelj na Fejsbuku sa ubijenom Ivanom Podraščić kao i sa njenom sestrom Nikolinom

  • 16

Nakon što je policija istragom utvrdila da je silovatelj Darko Kostić (39) bio sa ubijenom Ivanom Podraščić prijatelj na Fejsbuku (kao i sa njenom sestrom Nikolinom) usledilo je istraživanje koliko su se često dopisivali i o čemu su pričali.

Inače, svega dve nedelje nakon što je silovao i ubio devojčicu, Darko je postavio na svoj Fejsbuk fotografiju gde se smeje i pozira u beogradskom prevozu, a ubrzo je postao član stranice grupe "Models" kao i "Španskog za početnike", piše "Blic".

Podsetimo, telo Ivane Podraščić (14) iz Batajnice, koja je nestala pre više od dva meseca, pronađeno je u kući u beogradskom naselju Rakovica.

Za silovanje i ubistvo uhapšen je višestruko osuđivani Darko Kostić iz Beograda (39).

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da je Kostić višestruki povratnik, osuđivan za razbojništva i teške krađe, ali i za ubistvo starice na sedam godina zatvora.

Ivana je 29. jula otišla od kuće sa dozvolom majke "da se provede" i od tada joj se gubi svaki trag. Rekla je majci da ide sa "društvom iz Zemuna". Bila je učenica Osnovne škole "Svetislav Golubović Mitraljeta".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M 01

    2. oktobar 2014 | 20:11

    Zašto je višestruki povratnik, nakon ubistva i silovanja na slobodi? Zar kazna zatvora za ubistvo starice treba da iznosi 7 godina? Sada ćete se valjda opametiti i osuditi ovog monstruma na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina.

  • Pera kojot!

    2. oktobar 2014 | 20:30

    Kad sam ja imao 14 godina, morao sam da budem kuci najkasnije do 21:30 ! À ne da tek tada izadjem da se provodim! Treba da se roditelji zapitaju dali je uredu da danad puste decu od 14 da idu da se provode, pogotovo devojke!

  • Maxi

    2. oktobar 2014 | 22:15

    Dokle god nam zakon bude ovakav, sve vise ce biti ovakvih monstruma. Verovatno ce i posle ovog zlocina izaci za 7-8 god. i imati priliku da jos nekoga lisi zivota. Uzas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA