IVANINA PORODICA U NEVERICI: Naša ćerka nije mrtva!

- Drago je naročito bio vezan za Ivanu. Bila je najmlađe od troje dece, njegova mezimica. Otkako je nestala, svi u porodici su verovali da je živa i da je dobro. A evo, kako će se vratiti, u kovčegu - priča komšija porodice Podraščić

  • 53

Porodica Podraščić primila je u četvrtak strašnu vest o smrti svoje ćerke Ivane za koju je osumnjičen Darko Kostić od policije. Od prevelikog šoka Nada, majka ubijene Ivane, se onesvestila.

Kako pišu "Novosti", Nadina rođaka koja je bila uz nju sve vreme kaže da je nesrećnoj majci najteže palo to što se silovatelj iživljavao nad Ivanom.

- Nemojte ništa da me pitate! Kakva nas tragedija snađe! Jadno moje dete! - rekla sa očima punim suza po povratku iz stanice Policijske uprave za grad Beograd.

Ivanina sestra Nikolina, tragičnu vest čula je na času, a brat Srećko na praksi u školi. On je zatim odmah dotrčao kući da bi od roditelja saznao da li je tačno ono što se priča.

- Ne želim i neću da verujem da moja sestra nije živa. Sve je to laž, svi lažu! - jedva je izgovorao šesnaestogodišnji Srećko.

I Ivanin otac Drago, takođe nije mogao da prihvati istinu, ponavljajući: "Nije to moja Ivana!" Hodža mi je rekao da je živa! - piše "Informer".

- Drago je naročito bio vezan za Ivanu. Bila je najmlađe od troje dece, njegova mezimica. Otkako je nestala, svi u porodici su verovali da je živa i da je dobro. A evo, kako će se vratiti, u kovčegu - priča komšija Đura Tomić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I

    2. oktobar 2014 | 23:20

    A je li to onaj otac koji je rekao da ce se ona vratiti i da nema vremena da brine o tome jer mora da izdrzava ostalu decu?

  • Darko

    2. oktobar 2014 | 23:43

    Kako ih nije sramota? Zar to nisu sti roditelji koji su ijavili da ionako treba da se odmre od nje. Mislili su da ce se vratiti, ej bre d aje moje dete od 14 godina nestalo ne bi spavao dok se ne nadje. Kako je pozrtvovan io otac Tijane Juric. Vi ste sramota od roditelja.

  • ns

    2. oktobar 2014 | 23:12

    "Drago je narocito bio vezan za Ivanu"?!?!? To mi i nije zvucilo tako kad je prve izjave davao i kad je rekao da nema vremena da je trazi! Ipak saucesce porodici! Ivana pocivaj u miru! Jako tuzno za ovu mladu devojku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA