ISPOVEST ŽENE KOJA JE PRIJAVILA MONSTRUMA: Pretio je da će da siluje i ubije moju 6-godišnju ćerku!

- Vezao mi je ruke i stavio nož pod grlo. Tražio je od mene da ga oralno zadovoljavam. U jednom trenutku, kad sam vrisnula, rekao mi je: "Možeš da vrištiš koliko hoćeš, ovde nema ko da te čuje" - potreseno priča Kristina Kovačević koja tvrdi da je silovao Darko Kostić

  • 27

Kristina Kovačević (22) koja je prijavila Darka Kostića za silovanje i time pomogla policiji da pronađe telo Ivane Podraščić, kaže da je on oteo sa Vidikovačke pijace i da se dva sata iživljavao na njoj u istoj kući u kojoj je ubijena Ivana.

Kostić je stric Kristininog nevenčanog supruga kog je videla drugi put u životu onog dana kada je oteo sa pijace.

- Stao je pored moje tezge i prodavao neke polovne stvari. Pozdravio me je, ali posle toga više nismo pričali. On je očigledno čekao da je završim posao, pa da krene za mnom. Oko 8.30 sam pošla kući, a onda mi je na autobuskoj stanici na Vidikovcu Darko stavio nož pod rebra! Ruku je prekrio jaknom i pretio da će me ubiti ako progovorim - potreseno priča Kristina.

Ona kaže da je bila primorana da gradskim prevozom ide sa njim na Petlovo brdo.

- Vezao mi je ruke i stavio nož pod grlo. Tražio je od mene da ga oralno zadovoljavam. U jednom trenutku, kad sam vrisnula, rekao mi je: "Možeš da vrištiš koliko hoćeš, ovde nema ko da te čuje. Rekao sam ti da uzdišeš, a ne da vrištiš". Potom mi je raširio noge i tako raširane vezao za eksere zakucane kod prozora, a onda me je silovao! Sve vreme mi je pretio da će da ode po moju ćerku, koja ima samo šest i po godina, da će i nju da dovede i da se iživljava nad njom pre nego što je ubije - priča Kristina.

Oko 11 sati joj je kanap vezao oko vrata i položio je na krevet, pa joj istim kanapom vezao ruke i noge na leđima.

- Nabio mi je krpu u usta i oblepio mi usta selotejpom. Rekao mi je da će me pustiti za 45 minuta i potom je otišao. Imala sam sreću što je kanap bio truo, pa sam uspela da ga pokidam i pobegnem - zaključuje Kristina.

Za to vreme Kostić je otišao do njene kuće i pitao njenu majku gde je Kristina.

- Majka je rekla da se još uvek nisam vratila s pijace, a on se kao začudio i rekao: "Kako je moguće da je još nema". Hteo je na taj način da napravi sebi alibi. Verovatno bi se posle toga vratio kući i ubio me - kaže Kovačevićeva.

Posle bekstva, Kristina je odmah policiji prijavila silovanje.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mic

    3. oktobar 2014 | 02:14

    Ovaj monstrum je davno morao da zavrsi na robiji i to dozivotnoj

  • Pikasova 1997

    3. oktobar 2014 | 09:42

    Ova zena je na neki nacin heroj. Mnoge zrtve nemaju hrabrosti da ispricaju kako se i sta desilo.

  • Jelena

    3. oktobar 2014 | 10:07

    Ko zna koliko njih je ova zena spasila. Jer on se ne bi zaustavljao. Ubio bi joj i kcerku. I nastavljao dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA