STEFANOVIĆ: Većina žandarma radi časno

- Oni iz redova te jedinice koji se ogreše o zakon, za koje se u zakonito sprovedenom postupku utvrdi da su počinili krivično delo, oni koji ne budu radili svoj posao, biće na zakonit način otpušteni iz policije - navodi se u pisanoj izjavi ministra Stefanovića

  • 8

Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da Srbija računa na pripadnike Žandarmerije i da ih niko u ovoj državi ne smatra kriminalcima, saopštio je MUP.

Stefanović je povodom različitih pisanja u medijima o toj jedinici, nakon prebijanja brata premijera Aleksandra Vučića, Andreja, kazao da najveći broj pripadnika Žandarmerije časno i odgovorno obavlja svoje zadatke.

- Oni iz redova te jedinice koji se ogreše o zakon, za koje se u zakonito sprovedenom postupku utvrdi da su počinili krivično delo, oni koji ne budu radili svoj posao, biće na zakonit način otpušteni iz policije -  navodi se u pisanoj izjavi ministra Stefanovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    3. oktobar 2014 | 20:57

    Tacno je gospodine ministre.U potpunosti se slazem sa Vama.Ali Vi morate da ''ocistite'' ove druge nepostene koji kvare ugled postenih I casnih zandarma. I niko vise.

  • Mi-6

    3. oktobar 2014 | 22:59

    Malo više uvažavanja za FORENZIČARE...imaju manje plate nego policajac na prijavnici,a samo oni znaju čemu su sve izloženi.

  • Pazarac

    3. oktobar 2014 | 21:49

    Pitajte narod. Anketom mozete videti sta je. Kod nas policija kada je u strajku opsti je mir u gradu a kada ih istera nacelnik da rade iz uz to im odredi cifru kazni za sup a ostalo sto dobiju njima u dzepove nastaje haos. Korumpirana policija bilo kog roda proizvodi haos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA