PROLAZNICI SAMO GLEDALI: Brutalno tukli čoveka nasred ulice! (VIDEO)

Dvojica mladića su napala starijeg muškarca na ulici u Mostaru, gazili su ga i šutirali naočigled slučajnih prolaznika, koji mu nisu pomogli. Iz MUP-a tvrde da incident nije čak ni prijavljen

  • 20

Incident se dogodio u blizini Higijenskog zavoda u Mostaru u noći između subote i nedelje. Dva mladića su pretukla starijeg muškarca na ulici, dok su prolaznici u kolima prolazili hladnokrvno ili se eventualno zaustavili na kratko i zatim nastavili dalje svojim putem.

Na snimku koji je prikazan na televiziji TV1, a sada i objavljen na Jutjub-u, može se videti tuča ali i nesavesna reakcija ljudi na ulici. Automobili su samo zaobilazili nesrećnog čoveka koji je tražio pomoć jer nije mogao da se sam odbrani od napadača koji su ga gazili i šutirali bez milosti.

- Nismo primili nikakvu dojavu niti prijavu u vezi navedene tuče. Nažalost, često se ovakve stvari dešavaju, a one ne budu prijavljene MUP-u - ističe Srećko Bošnjak, šef Odseka za odnose s javnošću MUP-a.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: avaz.ba )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    6. oktobar 2014 | 16:44

    A sta prolaznici da urade ?! ...doslo je takvo vreme da ne smes ni da priteknes nikom u pomoc,da ne bi i na tebe izvadili pistolj,noz....nazalost..

  • Ortiz

    6. oktobar 2014 | 16:33

    Zbog ovoga treniram ufc kao da sam lud svakoga dana. Nikoga ne diram al prosto prizeljkujem ovakve skakavce da im pucaju mandibule i da im nabijam jabucice u grkljan!!!

  • sulejman

    6. oktobar 2014 | 17:28

    Da Sam Bio tu sigurno bi pomogao coveka sramota dvojca protiv jednog klosari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA