Mislila da umire od raka, ukrala 400 hiljada funti, rak je nestao, a nju čeka robija!

- Počela sam jer sam bila u dugovima, a onda sam pomislila da ne mogu da me uhvate i situacija je eskalirala - rekla je Širli Plejer

  • 3

Kada je Širli Plejer rečeno da ima rak, pomislila je da nema šta da izgubi. Pošto je bila u dugovima, od svojih poslodavaca je ukrala 400 hiljada funti, misleći da će biti mrtva dok oni budu saznali.

Međutim, reagovala je na terapiju odlično i doktori su joj rekli da se izlečila od raka, ali je zato sad čekaju policajci, jer je optužena za krađu.  Uspela je da izbegne smrt, ali je zato sad čeka zatvorska kazna od četiri godine. Kao odbranu na svom suđenju rekla je da nije očekivala da će biti među živima.

Širli je napravila 390 transakcija na 4 različita računa, ukravši ukupno 400 hiljada funti, koje je potrošila na dugove, kirije i na "porodične stvari".

- Počela sam jer sam bila u dugovima, a onda sam pomislila da ne mogu da me uhvate i situacija je eskalirala - rekla je Širli policajcima. Njen suprug je rekao da ništa nije primetio, dok policija nije sprovela istragu, kao i da se nisu vozili u skupim automobilima i pili šampanjac, sve je bilo kao i obično.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA