Suđenje Peurači za primanje mita odloženo za 3. novembar

Krivični postupak protiv Peurače pokrenut je u martu zbog sumnje da je izvršio krivicno delo primanje mita. On se tereti da je od vlasnika privatnog preduzeća "Man Power" zahtevao novčani poklon u iznosu od 30.000 evra, i da je primio 15.000 evra

  • 3

U Specijalnom sudu u Beogradu je zbog štrajka advokata za 3. novembra odložen nastavak suđenja bivšem direktoru Inspekcije za rad Dragoljubu Peurači, zbog optužbi da je primio mito.

Krivični postupak protiv Peurače pokrenut je u martu zbog sumnje da je izvršio krivicno delo primanje mita. On se tereti da je od vlasnika privatnog preduzeća "Man Power" zahtevao novčani poklon u iznosu od 30.000 evra, i da je primio 15.000 evra.

Peurača je ranije radio kao operativac u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala, odakle je otišao za načelnika odeljenja za kontraobaveštajnu zaštitu u kabinetu ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića. U vreme hapšenja, u martu ove godine, radio je kao direktor Inspekcije za rad u Ministarstvu za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivica

    13. oktobar 2014 | 17:39

    Drži se hrabro dvojniče moj! Naglo si poleteo a još brže aterirao!

  • Pivopija

    13. oktobar 2014 | 21:52

    SLUĆAJ ĆE ZASTARITI!

  • IN

    13. oktobar 2014 | 18:38

    Da li ce ovakve i slicne stici kazna ili su kazne osmisljene samo za posten narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA