POGLEDAJTE "BES"! Pravi ratni spektakl na velikom platnu!

Zajedno s nekolicinom mladih vojnika njegova oklopna jedinica pokušaće nemoguće - probiti se do glavnog nacističkog štaba i time možda okončati najsuroviji sukob u istoriji čovečanstva

  • 3

Novi film „BES” (Fury) donosi Vam drugi svetski rat u svoj njegovoj surovosti i svom njegovom junaštvu. Snimljen prema istinitoj priči i u režiji Dejvida Ajera (koji je napisao i scenario) ovaj napeti ratni film prikazuje poslednje mesece II svetskog rata. “BES” je M4A3E Sherman tenk kojim upravlja narednik Wardaddy (Pit), iskusni američki vojnik koji nakon borbi u Africi dolazi u Evropu. Aprila 1945. saveznici napreduju ka oslobodjenju teritorija od nacističke čizme. Jedan od najvažnijih zadataka poveren je Wardaddy-u. Zajedno s nekolicinom mladih vojnika njegova oklopna jedinica pokušaće nemoguće- probiti se do glavnog nacističkog štaba i time možda okončati najsuroviji sukob u istoriji čovečanstva.

“ BES “ je priča o velikoj hrabrosti, ali i o velikom strahu s kojim su se morali suočiti sasvim obični ljudi. “BES” je priča o pobedi nad samim sobom koja je nužna za ostvarenje viših ciljeva.

U filmu se osim Breda Pita pojavljuju i Šija LeBuf i Dzejson Isak , a zanimljivo je da se pre snimanja filmska ekipa pripremala početkom septembra 2013. godine u Herdforširu u Engleskoj u kojem je Pit i naučio da upravlja tenkom M4A3E Sherman. Meštani su ga često mogli videti za njegovim upravljačem na okolnim livadama, a prave scene snimljene su nekoliko nedelja kasnije u okolini Oksfordšira . Autentičnosti filma pridonosi i originalni artefakti korišteni u filmu poput premijernog nastupa pravog nemačkog tenka “Tigar” iz II svetskog rata po prvi put u istoriji sedme umetnosti.

"Bes film", bred pit

BES u bioskope dolazi 23.oktobra a do tada Vam predstavlajmo eksluzivne fotografije iz filma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robin

    15. oktobar 2014 | 00:11

    Po trejleru bih rekao odlican film ali sacekacu da ga odgledam

  • Tigar

    15. oktobar 2014 | 02:47

    Se pojavljuje i u "spašavanje redova Rajana".

  • ExDobrica

    14. oktobar 2014 | 18:39

    OK da pogledam spektakl a šta sa svakodnevnim hororom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA