Albanci skinuli srpsku zastavu s tvrđave Zvečan!

Nepoznata lica sinoć su uklonila zastavu Republike Srbije sa srednjevekovne tvrđave Zvečan. Građani opštine Zvečan veruju da su to učinili Albanci

  • 5

Tokom noći, dok su euforično proslvaljali prekid fudbalske utakmice Srbija - Albanija nepoznata lica uklonila su zastavu Republike Srbije sa srednjevekovne tvrđave Zvečan.

Građani opštine Zvečan veruju da su to učinili Albanci iz sela Vidomirić i Suvi Do koji nesmetano prolaze putem ka naselju Mali Zvečan, gde pored Srba starosedelaca žive i raseljena lica iz sela Svinjare proterana sa svojih ognjišta tokom martoskog pogroma 2014.god.

Albanci su sinoć u južnom delu grada uz vatromete, skandiranje Albaniji i povremenim rafalima iz vatrenog oružja proslavljali prekid utakmice Srbija-Albanija i podržavali provokacuju na stadionu Partizana koja je bila uzrok za to.

U severnom, srpskom delu Kosovske Mitrovice građani su mirno posmatrali razvoj situacije sa druge starne mosta na Ibru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KosovaC

    15. oktobar 2014 | 15:45

    Za nas je ta zastava svetinja!Ne mogu da opisem koliko sam se iznervirao.

  • Ribery

    15. oktobar 2014 | 21:42

    Nije laz.Pored skidanja zastave na cuvenom starovekovnom brdu ZVECANU.Skinuta je zastava sa drugog brda preko puta zvanom CRKVINA gde je i zapaljen kontejner sa crkvenom opremom i nalazistem iz 4veka...i to na severnoj strani...

  • Srpkinja bre !

    16. oktobar 2014 | 03:18

    Strano.Nemam reč kojom bi ih opisala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA