Utakmica se prekida?! Albanci hoće da se isprazni CEO STADION! (VIDEO)

Utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj igra se na stadionu Partizana

  • 52

Na stadionu Partizana traje duže od pola sata prekid utakmice između fudbalera Srbije i Albanije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, zbog provokacije albanskih navijača, ali i tuče koja je tim povodom nastala u 40. minutu utakmice.

Prekid utakmice usledio je zbog skandala sa dronom koji je leteo iznad terena, sa zastavom "velike Albanije", koja je očigledna provokacija gostujućih navijača, kojima nije ni dozvoljeno prisustvo!

Srbija je pre tri dana odigrala nerešeno sa Jermenijom, i nema dileme da će joj pobeda protiv Albanije dati neophodno samopouzdanje pred nastavak kvalifikacija.

Tokom celog dana se spekulisalo da li će navijači Albanije, kojima je zabranjeno prisustvo na stadionu, uspeti da uđu na stadion, ali su iz policije poručili da oni u tome neće uspeti. Na aerodromu "Nikola Tesla" je na nekoliko sati zadržano oko 45 prijatelja albanskog saveza, zbog čega su morali da reaguju ambasador i predstavnici vlasti dve zemlje, kao i FSS.

Nije bilo incidenata oko stadiona pred početak meča. Kada su na teren izašli fudbaleri Albanije, očekivano su usledili zvižduci.

Kada je u pitanju naš sastav, umesto Lazara Markovića, koji je doživeo povredu na meču sa Jermenijom, utakmicu počinje Filip Đuričić, dok će Danko Lazović od starta igrati na poziciji na kojoj je meč u Jerevanu započeo Filip Đorđević.

Sastavi:

SRBIJA: Stojković, Ivanović, Stefan Mitrović, Nastasić, Kolarov, Matić, Gudelj, Tadić Đuričić Tošić, Lazović

ALBANIJA: Beriša, Lila, Hisaj, Agoli, Mavraj, Lenjani, Kana, Kukeli, Šaka, Abraši, Balaj.

TOK MEČA

Prekid utakmice usledio je zbog skandala sa dronom koji je leteo iznad terena, sa zastavom "velike Albanije", koja je očigledna provokacija gostujućih navijača, kojima nije ni dozvoljeno prisustvo!

Prekid traje više od deset minuta.

Delegat i sudijska trojka, kao i predstavnici FSS izrazili su želju da se meč nastavi, ali albanska delegacija strahuje za bezbednost svojih igrača.

37. minut - Can u novoj dobroj prilici. Albanci su se oslobodili.

Navijači su gađali albanskog fudbalera bakljama kod korner zastavice.

34. minut - Prva intervencija Vladimira Stojkovića, posle pokušaja Marvaja!

U prvih 20 minuta, Srbija je tri puta šutirala ka golu, Albanija nijednom.

20. minut - Sporna odluka! Prava drama u petercu Albanca! Lazović je bio u duelu, ali je dosuđen faul u napadu. Sudija Etkinson dozvoljava fudbaleru Albanije da bude na terenu, iako mu krvari nos od trenutka kada je dobio udarac dva minuta ranije.

16. minut  - Pokušaj Ivanovića, ali njegov šut je završio u spoljnom delu mreže,

12. minut - Tošić je povučen za dres u kaznenom prostoru, ali sudija nije prekidao igru.

7. minut - Prva dobra prilika za Srbiju! Tadić je ušao u peterac i šutirao sa leve strane, ali je loše zahvatio loptu i zamalo je lopta prošla pored druge stative.

4. minut - Dva slobodna udarca izvela je Srbija, sa leve, a potom i desne strane, ali je odbrana gostiju reagovala na vreme.

Zaglušujući zvižduci tokom intoniranja albanske himne! Potom je ceo stadion pevao kao jedan "Bože pravde", zajedno sa našim fudbalerima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dalmoš

    14. oktobar 2014 | 20:29

    Nadan se da ce ovo srbija pobjediti,nema vecih smradovi od ovi šiptara

  • Dragan Trebinje

    14. oktobar 2014 | 20:53

    Ajde Srbijoo moja gazi šiptare!!!

  • Dragan Trebinje

    14. oktobar 2014 | 21:30

    Jooj jooj ne smijemo nasjedati na ovoo..Ne trebaju nam ove petarde ni dimne bombe prekinuće utakmicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA