ADVOKAT: Pitajte Majkla Davenporta ko je oslobodio brata albanskog premijera!

Advokat Sava Anđelković: Organi gonjenja su izvršili zloupotrebu time što su očigledno na nečiji telefonski poziv pustili Olsija Ramu. Bilo bi dobro nazvati i pitati Majkla Davenporta, šefa delegacije EU u Srbiji na osnovu čega je on oslobođen

  • 12

Olsi Rama (45), brat albanskog premijera Edija Rame najpre je priveden pod osnovanom sumnjom da je organizovao i rukovodio incidentom sa zastavom "velike Albanije" posle kojeg je prekinuta fudbalska utakmica Srbija-Albanija da bi ubrzo bio pušten.

Rama je slobodno odšetao nakon što je policiji pokazao pasoš Sjedinjenih Američkih Država izjavivši:"Ja sam američki državljanin i ništa mi ne možete", a ekipa Telegrafa istraživala je koliko je ovo puštanje u skladu sa ovdašnjim zakonom.

Advokat Sava Anđelković izjavio je za Telegraf da ovaj potez predstavlja devalviranje ugleda Srbije i njenog pravosuđa.

- Olsi Ramu su pustili samo zato što je imao američki pasoš - objasnio je Anđelković nastavljajući: - Ovaj potez devalvira ugled zemlje Srbije i njenog pravosuđa. Organi gonjenja su izvršili zloupotrebu time što su očigledno na nečiji telefonski poziv pustili Ramu. Bilo bi dobro nazvati i pitati Majkla Davenporta, šefa delegacije EU u Srbiji na osnovu čega je Olsi Rama pušten? - završio je priču za Telegraf Sava Anđelković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DJENKA

    15. oktobar 2014 | 21:13

    Tako je majstore progovori ti kad ovi nasi strucnjaci to ne smeju da urade .

  • Justitus

    15. oktobar 2014 | 21:09

    Glupost naseg pravosudja je beskonacna.....evo dokaza

  • Pravi Cetnik

    15. oktobar 2014 | 21:05

    Prosto ko pasulj, iza svega stoje ameri i engleska bagra EU. je kao i uvek samo tu da klimne glavom. A sve zbog Rusije naše bratske! Ova agonija i pritisci će trajati još! Moramo sve izdržati pa sta bude !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA