STRAVIČNA NESREĆA U TURSKOJ: Automobil detetu odsekao noge! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Vozač kombija udario je velikom brzinom u devojčicu koja je prelazila ulicu, posle sudara sa drugim automobilom

  • 3

U provinciji Konja u Turskoj, desila se saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređena trogodišnja devojčica. Nezgoda se dogodila kada se beli kombi sudario sa vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smera i od snage udarca promenio pravac svoje putanje.

Vozač kombija je posle sudara sa drugim automobilom skrenuo i odbacio malu devojčicu nekoliko metara dok je prelazila ulicu u pratnji starije žene. On je zatim udario u stub na ovoj raskrsnici, dok je nevino dete ležalo nepomično ispred automobila.

Na snimku koji je postavljen na Jutjubu može se videti nesreća i reakcija prolaznika i što je još važnije, reakcija čoveka koji je glavni krivac za ovu jezivu nesreću. Prestravljena žena je nakon udarca podigla devojčicu, kojoj je na licu mesta odsečena desna noga. Slabašno dete je zadobilo još teških povreda na raznim delovima tela.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Barakuda

    17. oktobar 2014 | 12:08

    Majka vodi dete ulicom pored onolikog trotoara vozac kombija kome je u susret automobile seko put skrecuci u levo ovaj u kombiju je u zabuni mislio da izbegne navodeci volan u desno ,karambol.Da bog pomogne povredenom detetu

  • Horejsio

    17. oktobar 2014 | 12:34

    Majka nije smela da je dira.

  • Dunja

    18. oktobar 2014 | 01:09

    Majka je kriva, gde se ide licom?? Ludacaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA