SKANDAL: Druga (9) naterali da se svuče, pa ga snimali mobilnim!

Direktorka Milica Stanković potvrdila je da je devetogodišnjak naterao druga iz odeljenja da skine pantalone u školskom dvorištu, a da je drugi to snimio. Ona tvrdi da roditelji zlostavljanog deteta nisu želeli da se uprava škole pozabavi slučajem. Ona je rekla da je reč o devetogodišnjaku koji još "ne može da razazna šta je dobro, a šta loše”

  • 3

Dvojica učenika četvrtog razreda podgoričke OŠ “Štampar Makarije” iz Podgorice zlostavljali su vršnjaka iz odeljenja i nasilje snimili mobilnim telefonom.

Direktorka Milica Stanković potvrdila je da je 9-godišnjak naterao druga iz odeljenja da skine pantalone u školskom dvorištu, a da je drugi to snimio. Ona tvrdi da roditelji zlostavljanog deteta nisu želeli da se uprava škole pozabavi slučajem. Ona je rekla da je reč o devetogodišnjaku koji još "ne može da razazna šta je dobro, a šta loše”.

Stankovićeva je ispričala da je učiteljica u četvrtak veče saznala za snimak i obavestila pomoćnicu direktora. Ona je istakla da je od učiteljice zahtevala da u ponedeljak dostavi pismenu izjavu, iako su, tvrdi, roditelji zlostavljanog dečaka tražili da se đaci ne kažnjavaju, već da svako razgovara sa svojim detetom. Ona je kazala da je šokirana zbog događaja, ali i time koliko roditelji dopuštaju deci.

“Da je moje dete u pitanju, ne bi mu više nikada palo na pamet da uradi ništa slično”, rekla je Stankovićeva.

(Telegraf.rs / Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    18. oktobar 2014 | 15:05

    Ova dva ucenika koji su zlostavljali decaka pokusace jos nesto gore ako se ne kazne , ne prica sa njima itd.Kada budu videli da predjete preko toga verujte počinioce gore!Tako da ,asvi roditelji se posvete vise deci ,jer smo u ludom vremenu i zemlji.Zbog ovog snimka obavezno da budu kaznjeni!!!!!!

  • shne

    18. oktobar 2014 | 15:43

    E zbog ovakvih stvari je batina iz raja izasla

  • IN

    19. oktobar 2014 | 17:46

    A ovi po Americi su silovali svog drugara. Smatram da su svi duzni decu da uce do 18 godine osnovne normalne stvari da znaju sta je musko a sta zensko mada je to tako ocigledno. Da li ce neko posle 18 godine da zastrani to je vec nemoguce kontrolisati. Danasnja postavka EU jeste da deci pravimo konfuziju u glavi pre nego sto udju u pubertet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA