Uhapšen osumnjičeni za ubistvo pekara iz Begeča!

Osumnjičeni je nekoliko sati nakon ubistva uhapšen, potvrdila je policija i navela da ovo ubistvo nije na nacionalnoj osnovi i nije motivisano incidentom na utakmici Srbija-Albanija

  • 1

Po nezvaničnim saznanjima novosadska policija uhapsila je Begečanina (40) osumnjičenog za ubistvo pekara Slobodana Stojanovskog (62) koji je pronađen mrtav jedan sat posle ponoći u dvorištu porodične kuće u Begeču kraj Novog Sada.

Kako priše "Blic", osumnjičenom je određen policijskih pritvor.

Telo pekara izbodeno nožem u beživotnom stanju je pronašao jedan od radnika u njegovoj pekari kada je iz lokala krenuo u dvorište po drva da podloži pekarsku peć. On je odmah alarmirao policiju koja je ubrzo stigla na mesto događaja.

Ubica je nekoliko sati nakon ubistva uhapšen, potvrdila je policija, navodeći da ovo ubistvo nije na nacionalnoj osnovi i nije motivisano incidentom na utakmici Srbija-Albanija, kao i da nije u vezi sa prethodnim napadima na vlasnike pekara.

Prema izjavama meštana ubijeni Stojanovski od rođenja živi u Begeču i nije bio konfliktna ličnost, ali je bio sklon piću.

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je da je do sada privedeno više lica koja se mogu dovesti u vezu s ubistvom, ali da to krivično delo nije izvršeno na nacionalnoj osnovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA