DEVOJČICA KOJU JE ZLOSTAVLJAO OČUH: Majka je gledala kako me siluje i smejala mi se!

- Od 14. godine me je silovao nekoliko puta. Majka je sve vreme znala za to, ali nije reagovala. Ponekad nas je namerno same ostavljala u kući dok je navodno odlazila da čuva ovce - priča D. P. (22)

  • 50

D. P. (22) iz sela Sukova kod Pirota koja je prijavila da je očuh u više navrata silovana tokom poslednjih osam godina kaže da je silovanje sve vreme bilo pod blagoslovom majke.

- Od 14. godine me je silovao nekoliko puta. Majka je sve vreme znala za to, ali nije reagovala. Ponekad nas je namerno same ostavljala u kući dok je navodno odlazila da čuva ovce. Bio je prema meni grub i bahat, pretio je da ću zažaliti ako nekom prijavim - ispričala je silovana devojčica.

Kako piše "Blic", Slučaj je prijavila kada više nije mogla da izdrži teror u kući.

- Počela sam da se zabavljam sa jednim dečkom iz Pirota, boravila sam kod njega na po nekoliko dana, a očuh je zbog toga bio ljubomoran. Počeo je da me uznemirava i da mi šalje poruke dok sam bila kod momka. Momak se zbog toga ljutio i nije mi više dopustio da budem kod njega, već sam morala da se vratim u porodicu. Nisam više mogla da izdržim i odlučila sam da sve prijavim - rekla je devojka.

Uplakana je ispričala šta je za vreme silovanja radila njena majka.

- Nekoliko puta je gledala dok me siluje. Smejala mi se. Osećam se užasno - rekla je D. P. kroz plač.

Po odobrenju Višeg tužilaštva u Pirotu pirotska policija odredila je pritvor do 48 sati vanbračnim supružnicima Draganu i Suzani Pejčić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA