Pucnjava kod Skupštine Kanade, pogođen vojnik! (FOTO)

Čovek sa puškom pucao je i pogodio jednog vojnika kod Memorijalnog centra u centru glavnog grada Kanade, a nastavio je da puca i kod zgrade parlamenta gde je ranio drugog čoveka

  • 0

Centar glavnog grada Kanade se nalazi pod opsadom policije jer je nepoznati napadač iz puške ranio kanadskog vojnika kod Memorijalnog centra, a zatim je nastavio da puca i kod zgrade Parlamenta, gde je kasnije uspeo i da uđe, preneli su kanadski mediji.

Prema rečima svedoka, čovek u džinsu je izašao iz automobila noseći pušku, a zatim je bez reči počeo da puca u pravcu vojnika koji su čuvali stražu kod Memorijalnog centra. Stražar je hitno prebačen u bolnicu, a stepen njegovih povreda se još uvek ne zna.

Prema najnovijim informacijama napadač je ušao u Parlament, gde su policajci uspeli da ga pogode hicima iz vatrenog oružja.

Kanadski mediji ovaj incident povezuju sa jučerašnjim sukobom muslimanskog fanatika i vojnika u Kvebeku, gde je terorista namerno naleteo kolima na dvojicu vojnika, koji su ga kasnije ubili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA