OVO JE NAJPIJANIJI GRAD U SRBIJI: Svaki sedmi vozač "pod gasom"!

Tokom vikenda saobraćajna policija iz Kraljeva kontrolisala je 380 vozila i vozača i tom prilikom sankcionisala 62 vozača, od kojih 55 zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola

  • 13

Saobraćajna policija iz Kraljeva je tokom prethodnog vikenda, sprovela akciju pojačane kontrole saobraćaja na području grada Kraljeva, u kojoj je utvrdila da je svaki SEDMI vozač vozio pod uticajem alkohola, a od ukupnog broja sankcionisanih prekršaja, oko 90 odsto se odnosilo na alkoholisanost vozača.

Sprovodeći ovu akciju, akontrolisali su 380 vozila i vozača i tom prilikom sankcionisali 62 prekršaja, od kojih 55 prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohol i jedan prekršaj upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, saopštila je danas PU Kraljevo.

Policija je iz saobraćaja isključila svih 56 vozača. Deset vozača je zadržano do istrežnjenja, a najduže do 12 sati, jer su u krvi imali više od 1,2 promila alkohola i oni će, po isteku zadržavanja, biti privedeni sudiji za prekršaje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    27. oktobar 2014 | 13:07

    Tako I treba I jos pojacati kontrolu

  • nn

    27. oktobar 2014 | 22:07

    U ovom gradu policija radi sezonski po 5 meseci ne radi nista pa 5 dana odere i parking i kontrola dokumenata i alkohol... I evo veceras se napijte koliko hocete nigde saobracajca na vidiku... Protiv ovakvih vozaca sam ali kazem ne rade kako treba... ulice zakrcene od vozila sto taxija sto parkira ko gde hoce....

  • Mick

    27. oktobar 2014 | 23:36

    Ovde samo pijan covek moze da zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA