Izgladnjivala sina jer je bila prezauzeta seksom (VIDEO)

Nesavesna majka je na društvenim mrežama izbacivala slike jela koje je pripremala, među kojima je jagnjetina i čokoladni mus, dok je njeno dete umiralo od gladi u susednoj sobi već 12 dana

  • 5

Majka (24) je svog četvorogodišnjeg sina držala zatvorenog u sobi 12 dana i izgladnjivala ga, u porodičnoj kući u australijskom gradu Adelejdu. Dečak je bio težak samo 8,3 kilograma kada su ga istražitelji pronašli zatvorenog u sobi, u zastrašujućim uslovima.

Nesavesna majka i njen partner (28) ovim ponašanjem prema nevinom detetu, doveli su njegovo zdravstveno stanje do ivice, pri čemu su ga samo nekoliko dana delila od sigurne smrti. Policajci su ga pronašli nagog kako leži na podu, okružen prljavim pelenama, plastičnim posudama u kojima su mu dopremali hranu ispod vrata, đubretom i sopstvenim izmetom.

- Zabrljala sam. Uradila sam pogrešnu stvar. Znala sam da je trebalo da posvetim više pažnje sinu nego svom muškarcu. Nisam brinula o njemu kao što je trebalo. Umesto toga sam bila previše zauzeta seksom - rekla je okrutna majka. Ona je na društvenim mrežama izbacivala slike jela koje je pripremala, među kojima je jagnjetina i čokoladni mus, dok je njeno dete umiralo od gladi u susednoj sobi.

Kazna ovim užasnim starateljima, biće određena u decembru, po prijavi za ugrožavanje života deteta. Mališan još uvek ima probleme, iako je sada u hraniteljskoj porodici. On često krije hranu u džepovima, ne ume još uvek da koristi toalet i plaši se zatvorenih vrata. Posledice su velike po njegovo fizičko i psihičko zdravlje, jer mali dečak ima poteškoća u govoru a primećeno je i čudno ponašanje i samokažnjavanje pri kom dete udara samo sebe  ili lupa glavom o zid.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: abc.net.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ..M@skulin

    29. oktobar 2014 | 18:46

    ..kazna!? Ima li adekvatne kazne?

  • dt

    29. oktobar 2014 | 23:28

    Majko moja, sta li je bilo u glavici tog andjela, kako se mucio, da li je moguce, ma da li je moguce, ne mogu da verujem, ne znam koja je kazna adekvatna, ali pre bilo koje kazne, ostaviti je u istim uslovima bez hrane, vode, kupanja, toaleta, da vidi, ako ima mozga, naravno.

  • Sabina

    31. oktobar 2014 | 22:24

    Samooo bolesniii tooo mogu uradit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA