DIREKTOR HEROJ: Rvao se s naoružanim napadačem, pa mu oteo pištolj!

- Pogledao sam prema vratima kad je on ušao. Rekao sam mu da sačeka, ali je odmah krenuo ka meni, izvadio pištolj i repetirao. Skočio sam na njega, došlo je do rvanja. Zajedno s pomoćnim radnikom uspeli smo da ga nekako savladamo, a i policija je već došla - objašnjava direktor škole u Lebanu

  • 5

Naoružani napadač S.S. (42) jutros je ušao u kancelariju direktora osnovne škole "Vuk Karadžić" u Lebanu i repetirao pištolj, ali su direktor Dragan Jović i pomoćni radnik uspeli da ga savladaju.

Pripadnici policije su došli veoma brzo, obezedili učenike i uhapsili napadača. Direktor Jović kaže da je u trenutku napada sedeo za stolom i blagajnici potpisivao naloge.

- Pogledao sam prema vratima kada je on ušao. Rekao sam mu da sačeka, ali je odmah krenuo ka meni, izvadio pištolj i repetirao. Skočio sam na njega, došlo je do rvanja. Zajedno sa pomoćnim radnikom uspeli smo da ga nekako savladamo, a i policija je već došla -  objašnjava direktor Jović.

 

Interventna jedinica policije je veoma brzo obezbedila deo škole tako da učenici nisu bili ugroženi.

Tanjugu je u Policijskoj upravi u Leskovcu potvrđeno da je napadač uhapšen i da će zvanično saopštenje biti izdato nakon detaljnog saslušanja. Direktor Jović ne zna koji bi bio motiv napada na njega, jer kaže da dve godine nije video napadača iako žive u istom mestu.

- Ja ga nisam video dve godine i ne postoji razlog zbog koga bi došao kod mene - tvrdi Jović.

Osumnjičeni za napad S.S nije imao dosije u policiji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    29. oktobar 2014 | 14:36

    Zasto nema imena "pomocnog" radnika? Nije valjda da je nebitan zato sto je samo radnik, pa jos ktome i pomocni!

  • Milorad

    29. oktobar 2014 | 14:33

    Kakva drzava takvi I ljudi.

  • hmm

    29. oktobar 2014 | 16:01

    Jel ce direktor biti sada optuzen da je posedovao oruzije bez dozvole ili tesku kradju, posto je oteo pistolj od napadaca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA