BOLESNA IGRA U ŠKOLAMA: Ošamari druga iz klupe (VIDEO)

Drugari su se međusobno šamarali u učionici na školskom odmoru smejući se, pri čemu je svaki sledeći udarac bio snažniji i bolniji

  • 11

Nestašluci su nezaobilazni deo detinjstva svakog od nas, a naročito oni iz školskih dana, tako da je nezahvalno osuditi "ove mlade generacije" i zaboraviti na svoje sulude ideje iz tog perioda. Mada, novi klinci imaju možda malo drugačije načine provođenja slobodnog vremena u školskom dvorištu i u učionici između časova, pa su njihove igre "malo" brutalnije.

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu, grupa učenika iz Bosne i Hercegovine, snimila je mobilnim telefonom vrhunac zabave na školskom odmoru. Dečaci su sedeli u svojim klupama, postavljeni u krug, kada je započela ova čudna igra. Drugari su se međusobno šamarali smejući se, pri čemu je svaki sledeći udarac bio snažniji, i čini se, više je boleo.

Da podsetimo, ova neobična igra Bosanaca u kojoj je cilj "odvaliti" šamar osobi da sebe, već je kružila internetom i poznata je široj javnosti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zevs

    30. oktobar 2014 | 11:23

    Kako se zvala ona igra iz,, Top lista nadrealista,, gde se Bosanci udaraju u glavu sve u krug?

  • zv

    30. oktobar 2014 | 12:10

    luda deca

  • Zaplanjac

    30. oktobar 2014 | 11:21

    To su drugari tako se druze...vaspitanje ali zbog loseg i stresnog zivota roditelji imaju velike propuste sa decom. Kultura se stice i sa kvalitetnim zivotom mada Srbin voli da se hvali da crkne komsiji krava samo da je meni dobro a drugi neka crknu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA