TAKO JE, CARICE: Baka sekirom mlatnula razbojnika!

Iako se sumnjalo da je ukradeno 33.000 dinara, koliko je baka imala u kući, ustanovljeno je da ih razbojnici nisu našli. Policija je utvrdila da je Z. T, osim petsto dinara, sa sobom poneo i sekiricu kojom ga je baba mlatnula

  • 6

Niška policija uhapsila je Z. T. (20) iz okoline Aleksinca jer je s dvojicom maloletnih saučesnika opljačkao staricu (82).

Kako saznajemo, razbojnici su u noći između četvrtka i petka, upali u kuću bake, razvalili vrata i napali je. Starica je na napad uzvratila i jednog od razbojnika udarila držalicom sekire. Oni su je savladali i zaključali u drugu sobu, izvršili premetačinu, ali su našli samo petsto dinara koje su ukrali.

Baka je izašla kroz prozor kuće i otrčala do komšija koji su pozvali policiju. Starica je zbog povreda i blagog potresa mozga zadržana na lečenju.

Iako se sumnjalo da je ukradeno 33.000 dinara, koliko je baka imala u kući, ustanovljeno je da ih razbojnici nisu našli.

Policija je utvrdila da je Z. T, osim petsto dinara, sa sobom poneo i sekiricu kojom ga je baba mlatnula.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA