BIO JE DROGIRAN: Vozač "renoa" bio pod narkoticima u trenutku stravične nesreće!

Kristijan Fazlija (20) bio je drogiran dok je vozio "reno" koji se sudario sa kamionom na obilaznici kod Resnika. U nesreći su poginuli Danijel Dominiković (22), Isidora Demir (21), Sead Kruezi (20) i sam Kristijan

  • 17

Na obdukciji je utvrđeno da je Kristijan Fazlija (20), vozač "renoa" koji se sudario sa turskim šleperom bio pod dejstvom narkotika u trenutku kada se dogodila saobraćajna nesreća na obilaznici kod Resnika.

Podsećamo, u toj saobraćajnoj nesreći na licu mesta su poginuli su Danijel Dominiković (22), Isidora Demir (21), Sead Kruezi (20) i sam Kristijan. Petoro mladih ljudi koji su bili u automobilu vraćali su se sa svadbe iz Barajeva.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je vozač kamiona prešao na levu stranu kolovoza.

Nakon saslusanja Turčinu je određen pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Аконкагва

    30. oktobar 2014 | 19:33

    Кад ће се већ увести и тест на дрогу као што постоји алко тест. Колико таквих "трезних" крстари друмовима? И тек кад се деси овако нешто страшно, онда се открије да је у питању дрога. А и ови што су сели да их вози дрогирани клинац. Саучешће породицама.

  • J B

    30. oktobar 2014 | 21:57

    A da je bio Albanac sa Američkim pasošem sta bi onda bilo možda ne bi bilo ni uviđaja. Saučešćeg porodicama poginulih laka im zemalja

  • Werp690

    30. oktobar 2014 | 19:53

    Ovaj nalaz ce izbaviti Turcina iz zatvora i ako je po svemu sudeci zaspao za volanom i usmrtio troje mladih ljudi...Sada je pokojni vozac Renoa bio drogiran,a Turcina eto na slobodi i ako je izvrsio trostruko ubistvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA