U Moskvi zaplenjen heroin vredan pola milijarde dolara (VIDEO)

Od 410 kilograma zaplenjenog heroina narkodileri su planirali da naprave oko 15 miliona doza za koje bi uzeli oko 500 miliona američkih dolara

  • 2

Moskovska policija je zaplenila više od 410 kilograma heroina u moskovskom regionu, izjavio je danas šef ruske službe za kontrolu narkotika Viktor Ivanov. Ova operacija koja je trajala dve godine, rezultirala je pritvaranjem šest članova kriminalne grupe, uključujući i vođu narko grupe, reko je Ivanov, preneo je Tas s.

Samo tokom prethodne noći policija je zaplenila 174 kilograma heroina, rekao je Ivanov. Od zaplenjenog heroina narkodileri bi napravili oko 15 miliona doza za koje bi uzeli oko 500 miliona američkih dolara.

Da podsetimo, što se tiče "Balkanske rute", Srbija prednjači u šercu kokaina, dok Albanija ima vođstvo na tržištu heroina. Naša zemlja predstavlja raskrsnicu puteva i spojnicu koja povezuje kriminalne grupe Turske i Zapada.

Ruska policija je pre nekoliko dana, u samo jednom pretresu u predgrađu Moskve, zaplenila 36 kilograma droge, prilikom istrage ovih kriminalnih radnji i racije koja je u toku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BigBen

    31. oktobar 2014 | 14:05

    Preuvelicali cifru tacno 50 puta...jer da je 410 kila vredno 10 miliona, prica ne bi bila toliko zvucna, pa valja prepumpati cifru da se stekne utisak megalomanskih dimenzija.

  • krusevac

    7. oktobar 2015 | 12:10

    Mozda je srbin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA