SRPSKI ISTORIČARI LAŽU: Evo kako Albanci dokazuju da je Miloš Obilić bio njihov vitez!

Sudeći po knjizi "Kosovska bitka u albanskom epu" političke analitičarke Ane di Leljo srpski vitez Miloš Obilić je zapravo Miloš ili Mileš Kopilić, junak albanskog porekla rođen u Kopiliću koji je ubio sultana "Murada" i jedno vreme bio "kapedan" Vuka Brankovića

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika hrvoje
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mikk

    01. septembar 2019 | 14:12

    Ima Srpska Pravoslavna Crkva detaljne podatke i o mestu odakle potiče Miloš Obilić. Ipak su posle boja ostali i potomci kneza Lazara. Stvarno Albanci imaju nekada teorije koje prevazilaze ostale. Ali to je borba sa Deretićem koji takođe ne preza da kaže da je lupam sada, Tramp poreklom Srbin. Turska i Srbija su potpisali sporazume od kada je Vučić došao na vlast! među njima je i razmena arhivskih dokumenata, među kojima je i popis celog balkana od pre kosovskog boja i kasnije. Albanci ili ti morovlasi koji su većina albanije. Nisu bili prisutni pre boja na KiM ne samo na tkz. Kosovo, već ni u Crnoj Gori niti većini Albanije. Znači sami Turci koji su tada vladali i pro-albanski su, jedan od glavnih finansijera nezavisnog Kosova, BiH... pošteno ostavljaju nama originale popisa, ne kasnije kopije. MItropolit Amfilohije jedini iz Crkve iznosi ovaj podatak da je možda bio Albanac, ali to kaže isti čovek koji je podržao Mila Djukanovića umesto Bulatovića, Milo veruje da je Albanac jer potiče od Dukađina-Bijelog Pavla (čoveka iz kasnije regije dukađin) tj. nazivao je sebe Beli Pavle ne Dukađin što mu se pripisuje. POPIS STANOVNIKA nas spasava i jasno dokazuje zapise petrovića da su albanci u više navrata činili genocid na istoku moderne CG i zapadu moderne Albanije. Isto imamo i za KiM. Krađa istorije je na delu, za lokalne političke potrebe i ništa više.

  • mikk

    01. septembar 2019 | 13:45

    Čuo sam priču unutar SPC još ranije, da je Miloš Obilić prepravljeno ime od strane SPC kasnije. Da je pre toga bio Miloš Kopilić jer mu se nije znao otac. Da potiče iz Hercegovine. Zato je umesto očevog imena tipa Nemanjići zbog Nemanjem, Miloš imao sako Kopilić od Kopile. To je nešto što imamo u arhive. Sad to što sam čuo je iz sačuvanih izvora i zapisa iz toga vremena i kasnije kod Srba. ZAto nije čudno da albanci koji istoriju shvataju jako ozbiljno i pokušavaju da izbrišu konstantne migracije svoje populacije. NA način da ih od Tirane plaćeni ljudi, uče istoriju od najstarijeg do najmlađeg u kuću. Tako imamo primer rasprava oko Ilirskih imena, koja su bila obavezna za vreme Envera Hodze u nekom procentu kod stanovnika. Taj fenomen menjnja imena živih ljudi prošlog veka, je jedan od načina kako evropska-akademija suprotno od namere Tirane, odbija teoriju o većinski ilirskom poreklu albanaca. Jer albanci zagovaraju kontinuitet korištenja ilirskih imena, ali su ipak ostali dokumenti o zakonu za obaveznu promenu imena ljudi. Bitno je napomenuti da i Albanci i Crnogorci imaju rodoslov toga Miloševića takav da ispada da su mu preci Albanci, njegovo selo "leva reka" je na samu granicu sa Albanijom. To je po meni, bitnija tema danas, jer ipak oni migriraju u Srbiju i na kraju postaje sudbonosni predsednik za Srbskki narod i druge u Jugoslaviji.

  • hrvoje

    09. oktobar 2016 | 01:17

    Kopilic je anticki naziv z Drenicu stoga Milos ili mihajlo Kopilic iliti Kopilić je isti covjek koji je bio vladar drenice ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA