KRVAVI PIR ZBOG LJUBOMORE: Na očigled dece hteo da im ubije majku, a onda izrešetao njenog dečka!

Nataša T. je sa dečkom Senadom došla do bivšeg muša Dragana T. (40) da bi preuzela sina koji bio kod oca nekoliko dana, kada je došlo do svađe

  • 24

U naletu ljubomore Dragan T. (40) iz Zaječara izrešetao je iz pištolja Senada Gusku (26) iz Negotina, ljubavnika svoje bivše žene Nataše T, a ceo incident je videlo i dvoje dece bivših supružnika. Guska je u kritičnom stanju, a lekari niškog Kliničkog centra bore se za njegov život.

Kako piše "Informer", Nataša je sa Senadom došla do Dragana da bi preuzela sina koji bio kod oca nekoliko dana, a odmah je došlo do svađe.

- Dragan je zapravo zapucao u bivšu ženu, ali se Senad isprečio između njih i telom je zaštitio. Nakon što je pogodio Senada, Dragan je prislonio pištolj na slepoočnicu bivše supruge i pritisnuo okidač, ali u pištolju više nije bilo metaka - priča komšinica koja kaže da je prvo čula viku, a zatim i pucnje.

Tada je iz kuće izletela Draganova majka vičući "Dragane! Dragane, šta napravi?!!"

- Da sve bude još gore, sve se odigralo pred očima njihovo dvoje dece, ćerkice koja je predškolskog uzrasta i sina koji ide u niži razred osnovne škole - kaže komšinica.

Policija je obavila  uviđaj i pokrenula istragu, a Draganje uhapšen, ali mu zbog štrajka advokata nije uzeta izjava. On nije imao dozvolu za pištolj kojim je upucao Senada.

Guska je pogođen sa pet hitaca u grudi i operisan je na Hirurškoj klinici zbog višestrukih povreda unutrašnjih organa.

- Dijagnostikovane su povrede plućne maramice, rebara, slezine, jetre, tankog creva i dijafragme. Nakon operacije njegovo stanje je stabilno, ali je i dalje životno ugrožen i nalazi se na aparatu za disanje - rekao je načelnik intenzivne nege Branko Branković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • apis

    5. novembar 2014 | 06:45

    Senad ako prezivi, bice ivalid. Bivsi muz na robiju a domacica ce opet naci nekoga.

  • Dragan

    5. novembar 2014 | 10:54

    Oces da budes ljubavnik i rasturas brakove, pa dobio si sta si trazio...zalosno sto deca pate ali ovakvi kao ovaj sto je upucan rasturaju brakobe

  • Pera

    5. novembar 2014 | 08:59

    Došla sa novim dečkom kod bivšeg muža. E to se zove čačkanje mećke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA