DOBRA VEST - OFPS: Ukinut muzički dinar zanatskim radnjama!

Kolektivne organizacije za zaštitu prava proizvođača fonograma i interpretatora donele odluku o brojnim olakšicama za korisnike muzike u Srbiji

Komentari

  • Damir

    9. decembar 2014 | 13:17

    Hocu da mi vratite sredstva na racun I da mi dug naplatite mesecno, ALO BRE, JA trosim struju vodu placam usluge, kakvu krizu vi razumete, napravili ste vestacki porez na radio, ko krsi prava autora pustanjem radia BRE, radio je javni medij gde se reklamiraju ti autori, izaberu pesmu koja treba da ih predstavi I zaradjuju prodajom albuma I koncertima tj RADOM !!!! treba vi meni da platite sto ih reklamiram ako ih uopste I pustam !!!!!! nemate dovoljno zarade prodajom cd I od koncerata I pinku da vratite ulaganja u te likove I sad na silu uzimate pare, HOCU DA MI VRASTITE PARE I OBZIROM DA JE NEKO SREDIO DA TO MOZE DA SE NAPLACUJE, MISLIM NA RADIO I TO PO KVADRATURI, I DA STE VI TAKO RAZUMNI PA RAZUMETE EKONOMSKU KRIZU NAPLATITE MI DUGOVANJE KROZ RATE KOJE MOGU DA ISPLATIM! UZELI STE PLATE MENI MOJIM RADNICIMA I SVA SREDSTVA ZA ZIVOT !!!!

  • Zorica Simic

    18. novembar 2012 | 21:12

    nikada necu razumeti kako ofps i sta naplacuje nikome nista nije pruzio niti dao da bi mogao svoju uslugu ga naplati fonogram je dostupan svakom gradjanu srbije u slobodnoj prodaji i drzava naplacuje pdv prilikom prodaje istog. tako da licno smatram da je u pitanju pljacka koja ima podrsku drzave a u pitanju je ogroman novac koji se otima nasim fdirmama i preduzetnicima.da bi bilo ko nesto naplatio grsjanima srbije pre toga mora neku vrstu usluge ili robe ili dobra da pruzi a ofps ne daje nikakvu uslugu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA