DROGIRAN I GO: Albanski mediji pisali o Rami kao kokainskom zavisniku! (FOTO)

Svojevremeno su albanski mediji o sadašnjem premijeru ove države pisali da je kokainski zavisnik, a o drugim porocima govori i činjenica da se na internetu mogu naći njegove fotografije na kojima je potpuno nag

  • 24

Današnja poseta albanskog premijera Edija Rame najavljivana je kao istorijska, jer je ovo prvi zvaničnik Albanije koji je nakon Drugog svetskog rata došao u Beograd. Međutim, umesto da se odnosi ove dve zemlje poprave i stabilizuju, poseta je završena strašnom provokacjom albanskog premijera

Međutim, osim toga što je provokator, Edi Rama poznat je u Albaniji i po drugim stvarima. Prema pisanjima albanskih medija, Rama je kokainski zavisnik. Takođe u albanskim medijima dovodi se u pitanje i njegov državnički posao uz napomenu da je jednu zgradu želeo da "uveseli". Dok je zgrada sa prednje strane dobila novu fasadu veselih boja, njena strana koja nije bila okrenuta ka ulici našla se gotovo u ruševinama.

Pored ovakvih obmana, Rama je očigledno sklon i mnogo gorim porocima, pa se tako na internetu mogu pronaći njegove vrlo kompromitujuće fotografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    10. novembar 2014 | 19:35

    Kakva drzava takav i premijer

  • Гаврило Принцип

    10. novembar 2014 | 20:58

    Margarin, ko margarin...pa bio rama ili dijamant...

  • Mi-6

    10. novembar 2014 | 20:20

    Vučić mu je očitao lekciju,i treba da budemo ponosni na našeg premijera ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA