NE VIDI SE PRST PRED OKOM: Moskvu prekrila misteriozna magla! (VIDEO)

Naravno, "magla" je izazvala pravu paniku na društvenim mrežama, a mnogi stanovnici Moskve su hteli da saznaju o čemu je reč i pritom su razvili niz teorija

  • 6

Stanovnici Moskve neugodno su se iznenadili nakon što se nad grad, na nekoliko sati spustila, kako je mediji nazivaju, "misteriozna magla" koja je smrdela na mešavinu pokvarenih jaja i plina.

Ministarstvo za vanredne situacije izdalo je saopštenje u kome stoji da je neugodan miris izazvalo curenje iz postrojenja za preradu sumpor dioksida u jednoj rafineriji nafte u Moskvi.

Nivo sumporovodonika na kratko je bila iznad dopuštenog zbog čega su vlasti od građana zatražile da ostanu u kućama, dok su nivoi sumpor dioksida ostali u propisanim okvirima.

Iz GazProma, u čijem je vlasništvu rafinerija, poručuju da informacije nisu tačne i da njihova rafinerija nije izvor neugodnih mirisa. Naravno, "magla" je izazvala pravu paniku na društvenim mrežama, a mnogi stanovnici Moskve su hteli da saznaju o čemu je reč i pritom su razvili niz teorija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zgb

    11. novembar 2014 | 10:29

    Sad ce im doci oni kao u filmu Magla i pojest ce ih ...buuuhaha ..!!

  • Lacazette

    11. novembar 2014 | 11:19

    Kad vidis beli vazduh znaj da nije magla,to su zadimili buksne Ajzaklija i Bvana :-D

  • Cudno

    14. novembar 2014 | 20:03

    Sta im rade ovi Amerikanci, strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA