OVO SE NIKAD NIJE DESILO U CRNOJ GORI: Udavio jednogodišnju ćerkicu, pa se obesio na Cetinju!

Teška porodična tragedija dogodila se na Cetinju, gde je policija u naselju Gnjili do pronašla beživotna tela Dragana Ješovnika (55) i njegove jednogodišnje kćerke. Devojčica je, kako je pokazao obdukcioni nalaz, zadavljena omčom

  • 6

Teška porodična tragedija dogodila se na Cetinju, gde je policija u naselju Gnjili  do pronašla beživotna tela Dragana Ješovnika (55) i njegove jednogodišnje kćerke. Devojčica je, kako je pokazao obdukcioni nalaz, zadavljena omčom, dok je on izvršio samoubistvo vešanjem.

Tragedija je otkrivena kada je policija pronašla tela, na osnovu obaveštenja planinara koji je šetao kroz to mesto.

Beba je pronađena pored kamena, nedaleko od tela oca. Prijatelji Ješovnika, koji su se s njim družili na brojnim planinarskim pohodima, ali i mimo toga, tvrdili su da ništa nije slutilo na takvu tragediju.

Ješovnik  je imao brak iza sebe u kojem ima troje dece, koja žive na severu Crne Gore. Pre četiri godine razveo se i u Podgorici počeo novi život.

S Cetinjankom S. S. J. venčao se pre nešto više od dve godine. Iz te ljubavi rođena je i beba, čije je beživotno telo pored očevog.

Milan Radović kazao je da se s Draganom poznaje oko pet godina, da mu je on pričao dosta o svom životu, problemima u prvom braku, načinu na koji ih je riješio... Rekao je i da su u planini jednom bili u teškoj situaciji.

- Poznavajući način na koji je prevazišao neke životne probleme, frapiran sam da je on to napravio. Uspešno se bavio biznisom, bio materijalno obezbeđen, trebalo je uskoro da se usele u kuću koju je zidao u Podgorici. Planinario je i bio sportski tip. Hvalio mi se kako uživa u novom braku, ali i kako je presrećan nakon rođenja ćerke. Krajem avgusta su devojčicu krstili u cetinjskom manastiru. Imao je brojne porodične i sportske planove - ispričao je Radović.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorka

    12. novembar 2014 | 16:38

    Poznavala sam lično tog čoveka. Otac mu je bio slovenac.Domar u školi i moler pošten čovek. Šta bi njemu ne znam .Strašno . Tragedija.

  • me2

    12. novembar 2014 | 17:25

    Sve vise je ovakvih tragedija..ljudi se otudjuju,vlada nepoverenje;kad se desi samoubistvo, okruženje onda bude šokirano

  • neko

    12. novembar 2014 | 19:36

    Ovo ce se desavati sve cesce,bilo kojoj ustanovi nadleznoj za ljucka prava da se obrati za pomoc suprug ili supruga svi su nezainteresovani,kad se desi tragedija svi imaju pametan komentar. Zalosno je sto sve puca po jadnoj djeci,i sto ih bog da svakome,koji to covjek moze ostavoti zenu koja mu je troje djece rodila,godinama ga dvori i najednom mu ne valja. O njemu je socijalno trebalo brinuti odavno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA