AIK Banka uvećala depozite za 16 miliona eura!

AIK banka će produžiti trajanje svoje ponude za oročenu štednju, pod nazivom „25+5“. Specijalna pogodnost ovog tipa štednje ogleda se u tome da klijenti svoj ulog mogu podići kada god im zatreba

  • 0

AIK Banka je tokom prethodne nedelje štednje uvećala štednju građana za 16 miliona evra, saopštila je ova banka.

Ovako značajan rast nivoa štednje potvrda je ugleda koju AIK Banka uživa među građanima, kao kapitalno jaka i stabilna banka, samim tim i pouzdana za štednju. U znak zahvalnosti za poverenje koje su joj štediše iskazale, AIK Banka će produžiti trajanje svoje ponude za oročenu štednju, pod nazivom „25+5“. Specijalna pogodnost ovog tipa štednje ogleda se u tome da klijenti svoj ulog mogu podići kada god im zatreba, i pre isteka perioda od 25+5 meseci, a da pri tome dobiju kamatu za izdržani Klijentima koji žele više od svoje štednje, AIK Banka nudi FLEXI štednju,u okviru koje, uz garantovanu kamatnu stopu od 1,5% godišnje za narednih 12 meseci,klijenti imaju mogućnost da u svakom trenutku raspolažu svojim novcem - kaže se u saopštenju.

AIK Banka je najavila i da će svojim štedišama omogućiti da podignu gotovinski ili stambeni kredit po najpovoljnijoj kamati, a na osnovu ušteđevine koju su prikupili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA