DA VIDE KAKO JE: Evo kako sirijski vojnici muče džihadiste (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Pripadnik Islamske države je bespomoćno visio, dok su ga sirijski vojnici udarali, šamarali, vikali i vređali ga, što predstavlja njihovu osvetu za sve dosadašnje zločine džihadista

  • 25

Rat u Siriji odneo je mnogo života i na jednoj i na drugoj strani, kao što se obično i dešava u borbi ovakvih razmera. Pripadnici Islamske države poznati su po svojoj brutalnosti i surovosti, koju često zabeleže fotografijama ili snimkom. Uz pomoć ove medijske propagande oni prete Zapadu, upozoravajući ih na to koliko su velika i moćna sila, a takođe i pozivaju svoju "braću" širom sveta da im se pridruže.

Međutim, ovog puta se pojavio video, na kome su prikazani sirijski vojnici koji se svete islamistima za sve dosadašnje zločine i snimke na kojima muče, gaze ili seku svoje protivnike. Oni su pokazali da i oni mogu da uvrate istom merom, kako bi pobedili svoj neprijatelje u sukobu koji se odužio.

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu,sirijski vojnici vezali su ruke jednom od zarobljenih džihadista i bukvalno ga okačili jednog o vrata. Dok je bespomoćno visio, oni su ga udarali, šamarali, vikali na njega i vređali ga. U jednom trenutku su čak i gurali vrata, lupajući ekstremistu o zid i nanoseći mu još povreda. Ipak, ovo nije ništa u poređenju sa snimcima koje objavljuju pripadnici Islamske države, o svojim ratnim "uspesima".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русииа

    14. novembar 2014 | 18:37

    Јааалаааа ааа абаахабахххаа јааалаа ааа .... Пљус , јабухаала лаа ла аа хаалаах ПЉУС ... И опет укруг. Ха ха хаааааа

  • Posavac

    14. novembar 2014 | 18:06

    Moze to i bolje...

  • raks

    14. novembar 2014 | 17:56

    Ništa to nije. ...udri jače kretena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA