Ono kad Angela Merkel izađe u noćni provod (VIDEO)

Nemačka kancelarka je srdačno dočekana u kafićima koje je obišla u australijskom gradu Brizbejn. Ona je htela da se uveri da je ovaj grad dobar za noćni provod, po čemu je inače poznat

  • 4

Najmoćnija žena u svetskoj politici, Angela Merkel, dokazala je da zna da bude i opuštena i zabavna. Ona je jedne noći tokom samita G20 u Brizbenu, izašla u provod i obišla lokalne kafiće. Napravila je mnoštvo selfija sa ljudima koje je srela i družila se sa stanovnicima ovog australijskog grada.

Merkelova je srdačno dočekana u kafićima koje je obišla. Merkelova je htela da se uveri da je Brizbejn dobar grad za noćni provod, po čemu je inače poznat.

 

Kako bi obeležili njenu posetu, u lokalnom pubu u koji je svratila pustili su pesmu "99 Luftballons" (99 balona) nemačke pevačice Nene.

 

Lideri drugih zemalja su izbegavali pojavljivanje na javnim mestima, a samo je britanski premijer David Cameron viđen na večeri u jednom restoranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA