SRAMOTA: "Lekar" koji je zlostavljao dečaka pred roditeljima pušten da se brani sa slobode!

Nakon što je nedavno prijavljen da je zlostavljao dečaka i to objavio na Jutjubu, kontroverzni kiropraktičar Ante Pavlović (57) saslušan je kao osumnjičeni, a iako je to tužilaštvo za njega tražilo istražni zatvor, sudija istrage pustio ga je da se brani sa slobode

  • 23

Ne navodeći njegov idenitet, karlovačko tužilaštvo saoštilo je u subotu kako je ispitalo osumnjičenog koga tereti za povredu prava i povredu privatnosti deteta, tražeći i istražni zatvor, ali da je sudija istrage odlučio da ga pusti da se brani sa slobode.

Ipak, zna se da je reč o Anti Pavloviću, koga sumnjiče da je krajem oktobra ove godine u Novom Zagrebu grubo zlostavljao 12-godišnje dete. Osumnjičeni je dečaka, navode u tužilaštvu, tokom "tretmana lečenja" na koji je doveden u pratnji oca i članova uže porodice, u više navrata vređao, ponižavao, pretio mu, zastrašivao ga i fizički zlostavljao, udarajući ga više puta bičem po zadnjici i desnoj strani lica.

Takođe, tražio je od dečaka da se pred svima skine i pokaže penis, zatim je pokušavao da skine dečakove pantalone, snažno ga bacio na pod i ponovo bičem više puta jako udario u predelu leđa i glave.

U karlovačkom tužilaštvu kažu kako je dečak zapomagao, molio oca za pomoć, a osumnjičeni je celi tretman "lečenja" snimao video kamerom te potom video zapis postavio na Jutjub. Na taj način je, dodaju, činjenice iz ličnog i porodičnog života deteta, kao i njegov lik i identitet, putem društvene mreže i sistema komunikacije na internetu učinio pristupačnim većem broju osoba.

Zbog iznesenih sumnji, predloženo je da se Pavloviću odredi istražni zatvor zbog opasnosti od bega, uništavanja ili lažiranja dokaza ili mogućeg uticaja na svedoke i sudije , kao i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela. Međutim, sudija istrage odbio je taj predlog, zbog čega je tužilaštvo najavilo žalbu, piše Jutarnji.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slatka mala

    15. novembar 2014 | 20:54

    Bolesnik!!!a i ova majka nije cista

  • ne verujem

    15. novembar 2014 | 20:45

    Covek je lud!!! Kako je maloga smotao, pa ja bih ga znaci razvalio!!!! Koji idiot, ne mogu da verujem zaista!

  • rt

    15. novembar 2014 | 21:17

    E moj tata,da je moje dete u pitanju,ja bih doktora skinuo golog pa bi malom dao motku da ga umlati..Jak si ti otac..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA