JE*AĆU TE KAD TAD, NEUNIŠTIV SAM: Ovo je napisao "doktor" koji je zlostavljao dečaka (VIDEO)

Hrvatski kiropraktičar Ante Pavlović (57) koji je zlostavljao dečaka u prisustvu njegovih roditelja, a snimak sesije postavio na Jutjub, pušten je da se brani sa slobode i to odmah iskoristio ostavljajući vulgarne poruke na društvenim mrežama

  • 28

Samo dan pošto je pušten da se brani sa slobode, kontroverzni kiropraktičar Ante Pavlović (57) koji je ispred roditelja zlostavljao dečaka i snimak postavio na Jutujubu, vulgarnim komentarim likovao je na društvenim mrežama.

Objavio je komentar: "Ko vas j..., dr. A. je neuništiv", a zatim ponovio ono što je rekao ženi koja je beležila pretres na njegovom imanju u Donjem Dragonošcu: "Udata, neudata, imam li šanse? J...ću te kad tad", a sve je začinio pesmom pevača Jovana Perišića "Nikada se promeniti neću", prenosi portal Jutarnji.hr.

Razlog njegovog hapšenja bio je snimak na kom psihički i fizički maltretira dečaka u prisustvu njegovih roditelja. Prestrašeni dečak moli roditelje za pomoć, ali se oni obaziru, jer su svesno dete dali samozvanom stručnjaku na "centriranje", kako on naziva svoje brutalne seanse.

Neslužbeno, policija je o slučaju obavestila i karlovački Centar za socijalno staranje koji treba da utvrdi stanje u dečakovoj porodici.

Kontroverzni lekar ne krije ambicije da postane predsednik, sve kiropraktičare osim sebe naziva šarlatanima, a i ranije je bio hapšen zbog nasilja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • de porto

    16. novembar 2014 | 12:10

    nije kriv pedofil nasilnik od doktora nego roditelji.... da je to mom sinu uradio pojeo bi momentalno sve svoje zube za rucak ....

  • Tesla!

    16. novembar 2014 | 13:05

    Nemogu da verujem ,da covek poput njega nije pod zatvorskim ili psihijatriskim kljucem!!!!!!! Majku treba osuditi ,sram je bilo Jos potvrdjuje i smeje se ....ludjakinja .Nije se zapitala kakve bi dete traume mogao da snosi stakvim cinom. Boze dragi ,pa ovo je strasno.

  • Kristijan

    16. novembar 2014 | 12:06

    Treba doktora liječiti i tu majku koja gleda da joj tuče djete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA