POKUŠAO ILEGALNO DA UĐE U SRBIJU: Sirijac se krio u duplom dnu automobila! (FOTO)

Iskusni carinik je primetio da su šrafovi koji drže sedišta blago oštećeni i odlučio da ih ukloni, kao i podni tapacirung, kada su se pred njim ukazala vratanca za duplo dno automobila. Ovaj specijalno napravljeni ''bunker'' protezao se celom dužinom vozila, od kontrolne table do zadnjih sedišta, ispod kojih je bio otvor sa bravicom za zaključavanje iznutra

  • 6

Carinici su na prelazu Srpska Crnja otkrili pokušaj ilegalnog prelaska granice građanina Sirije, koji je bio sakriven u duplom dnu automobila, saopšteno je iz Uprave carina.

U saopštenju se navodi da se na ulazu u Srbiju posle ponoći pojavio automobil ''Fiat Multipla'', poljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Poljske i carinicima rekao da nema ništa da prijavi za carinsku kontrolu.

- Iskusni carinik je primetio da su šrafovi koji drže sedišta blago oštećeni i odlučio da ih ukloni, kao i podni tapacirung, kada su se pred njim ukazala vratanca za duplo dno automobila. Ovaj specijalno napravljeni ''bunker'' protezao se celom dužinom vozila, od kontrolne table do zadnjih sedišta, ispod kojih je bio otvor sa bravicom za zaključavanje iznutra - ističe se u saopštenju.

Skriveni otvor je bio skrovište za jednog Sirijca koji je tako pokušao ilegalno da se domogne Zapada, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    17. novembar 2014 | 11:46

    Jadan covek,hteo je da pobegne od zla,zelim mu srecu!

  • Sale

    17. novembar 2014 | 11:34

    Aa kako da nije primetio, nego imao dojavu i sve unapred znao

  • Rale

    17. novembar 2014 | 13:07

    Dojava jednog su uhvatili, a njih 10 su prosli drugim vozilom dok su ovi njega trazili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA