UMALO ZBRISAO CELO SELO: Pogledajte trenutak nakon obaranja malezijskog aviona (VIDEO)

Kamerom mobilnog telefona je zabeležen veliki oblak dima koji se izdizao iznad mesta nesreće u blizini naseljenog mesta, kao i olupina putničkog aviona koja je i dalje u plamenu

  • 0

Malezijski "boing" na liniji Amsterdam-Kuala Lumpur, oboren je 17. jula u oblasti pod vlašću proruskih separatista u istočnoj Ukrajini, pri čemu je stradalo oko 298 ljudi. Ukrajina i Amerikanci kažu da je avion oboren raketom zemlja-vazduh koju je pobunjenicima dala Rusija, ali ona to negira i tvrdi da je avion oborila ukrajinska vojska.

Na snimku koji je objavio britanski Telegraf, a koji je sada postavljen i na Jutjubu, prikazano je nekoliko trenutaka posle pada malezijskog aviona MH17. Kamerom mobilnog telefona je zabeležen veliki oblak dima koji se izdizao iznad mesta nesreće u blizini naseljenog mesta, kao i olupina putničkog aviona koja je i dalje u plamenu.

U pozadini se takođe čuju reakcije lokalnih stanovnika na polju kod ukrajinskog sela Hrabove koji su uzvikivali i pitali gde se nalazi pilot, jer je do tada srušeno dosta aviona ukrajinske vojske, a proruske snage su zarobljavale njihove pilote i posadu. Oni su se takođe raspitivali da li je oboren još jedan avion, pored ovog, jer je velika količina otpada i delova aviona bilo u okolini.

Osoba koja je napravila ovaj snimak nije želela da se njeno ime objavi, ali radi se o stanovniku sela Hrabove.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA