MIHAJLOVIĆ: Mlađima od 21 godinu zabraniti noćnu vožnju i alkohol!

Neke od mera koje ministarka saobraćaja predlaže jesu da se osobama mlađim od 21 godinu zabrani upravljanje motornim vozilom u periodu između 23 i 06 sati, kao i da za njih važi nulta tolerancija na alkohol

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika C.S.I.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • nenad

    23. novembar 2014 | 21:03

    snaga automobila se neizrazava u kubnim santimetrima, vec u KW ili KS kako ce mladi vozaci na pecanje, posle 06.00 je kasno.

  • Petar

    23. novembar 2014 | 12:12

    I sa takvim predlozima će te kazniti savesne mlade vozače koji se pridržavaju svih propisa i savesno i pažljivo vozite. I pitanje gospođi Ministru šta ako neko ko još nije navršio 21 godinu i ne nastavi školovanje posle srednje škole ne može da se zaposli zato što ima potrebu da se koristi automobilom a vi donosite odluku da mlađi od 21 ne mogu da voze od 23 pa čak do 06, šta on da radi dobiće refundaciju od strane države? Što se tiče alkohola lično smatram da treba da se uvede nulta tolerancije za svakog učesnika u saobraćaju jer smatram da i mala količina alkohola utiče na sposobnosti bilo koga. A citiram gospođu Ministra „Спремна сам да као министар о овим мерама разговарам са стручњацима из области саобраћаја, да консултујемо праксу европских земаља које имају сличне прописе, као и да разговарам с родитељима”. Ako će konsultovati iste "stručnjake" koji su sastavili novi ZOPS onda će to biti kolektivna katastrofa. Bolje gospođo Ministre tog mladog gospodina koji je navršio 19 godina zakon kazni pošteno i kako bi dolikovalo zato što je vozio u pijanom stanju a povrh svega kako javljaju sredstva informisanja nije ni posedaovao vozačku dozvoli a da ne govorim o otome što je smestio osobu u prtljažnik a ne da zbog gluposti koje rade bahata deca poznatih i bogatih ličnosti kažnjavate sve mlade.

  • Ezra

    23. novembar 2014 | 08:04

    Slazem se ,i da im se zabrani da,zidaju vikendice pired reka ,na svim mestima gde je to zabranjeno,inace xe biti sruseno ,kao sto su srusili cumetovu gradjevinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA