Određen pritvor vozaču BMW-a u kojem je stradalo troje mladih!

Dušan Jovanović je danas saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu koje je predložilo pritvor, a koji mu je odredio sudija za prethodni postupak Višeg suda

  • 19

Dušanu Jovanoviću, vozaču "BMW" koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20), određen je pritvor do 30 dana.

On je danas saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu koje je predložilo pritvor, a koji mu je odredio sudija za prethodni postupak Višeg suda. Njegovo saslušanje trajalo je kratko, posle čega je prebačen u Centralni zatvor. On se sumnjiči da je pod dejstvom alkohola, vozeći bez dozvole, neprilagođenom brzinom sleteo automobilom u Dunav.

Prema nezvaničnim informacijama, Jovanović je priznao krivično delo, ali zbog lošeg psihčikog stanja, posle pogibije prijatelja, nije bio u mogućnosti da govori detaljno o tragediji.

Saobraćajna nesreća se desila preksinoć kada je Jovanović vozeći "BMW"  uleteo u Dunav u 3.50 sati  na prilaznom kolovozu restorana “Carska ohota” na Adi huji. On je prošao bez povreda.

Iz potopljenog automobila osim njega uspeo je da izađe sa suvozačkog mesta Luka Višnjić (20), kome je bila slomljena desna ruka, kao i Milica Jokić (18) sa zadnjeg sedišta.

Na zadnjem sedištu su se udavili Nemanja i maloletna Anstasija, dok je Miloš umro u gepeku, gde je sam ušao nepostredno pre nesreće, jer za njega nije bilo mesta u automobilu.

Ova grupa mladih je krenula sa žurke kod Prve beogradske gimnazije, ka kafićima na Adi huji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antonio

    23. novembar 2014 | 19:03

    Zašto ne pišete čiji je sin ovaj i odakle mu novac da u 20god kupi auto od desetak hiljada evra?

  • Milenko

    23. novembar 2014 | 19:03

    I onaj ko mu je dao da vozi bez dozvole da odgovara!!!

  • pssst

    23. novembar 2014 | 19:17

    Nek pojacaju nadlezne sluzbe kontrole vikendom u blizini splavova i na saobracajnicama koje su neposredno uz mesta gde je veliki promet omladine a ne ono kako obicno kontrolisu pigresne ljude ,maltretiraju , kaznjavaju cesto bez velikog povoda dok su mamini i tatini sinovi su nedodirljivi ... I evo sta sta se desava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA