MORBIDNA SMRT: Dva dana ležala mrtva od droge, a njen verenik ubeđivao sve da se ona samo odmara!

Leskovčanka Jovana M. (23) umrla je predozirajući se drogom i ležala u krevetu iznajmljenog stana dva dana, a njen verenik M. S. (28) sve je ubeđivao da je dobro i da se odmara

  • 2

Leskovčanka Jovana M. (23), koja se predozirala od droge, ležala je dva dana mrtva u krevetu iznajmljenog stana, dok je njen momak M. S. (28) ubeđivao stanodavce da se odmara.

Policija je uhapsila M. S. zbog sumnje da devojci nije pružio pomoć, ali i I. K. (27) zbog sumnje da joj je u očevoj kući prodao drogu, piše "Blic".

Tragedija se dogodila u Vlajkovoj ulici 151 u pomoćnoj zgradi dvorišta kuće Svetislava Krstića.

- Sin je doveo Jovanu u našu kuću u ponedeljak 17. novembra uveče. Tražila je da joj izdam garsonjeru. Rekla je da je radnica, ali da je na bolovanju. S njom je bio i verenik M. S. - priča Krstić.

U četvrtak iz stana niko nije izašao. Prozor na sobi je bio odškrinut, pa je starac pokucao na vrata. Kako se niko nije odazivao, pozvao je policiju.

- Zatekli su je mrtvu u krevetu - kaže Krstić, čiji je sin I. K. uhapšen zbog prodaje droge.

Jovana je sahranjena 22. novembra na Svetoilijskom groblju, a njen otac Srboljub je zatražio da se M. S. i I. K. sudi za ubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    26. novembar 2014 | 14:27

    Ee...jadnica!!!Ako ta dva bolesnika ne dobiju po 15 godina onda sud nista nije uradio!Otkrice forenzicari sta su joj radili jer je nisu bez razloga drzli mrtvu!!!Mozda su obojica nekrofili...utvrdice se!!!Svega ima u ovoj nasoj jadnoj Srbiji!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA