BAJKA SE PRETVORILA U HOROR: Držala sam bebu dok mi je muž lomio lobanju!

- Kad sam rodila bebu, viđao nas je kako bi se družio s detetom i davao novac za alimentaciju. Međutim, i to se pretvorilo u pakao. Jednom, dok sam ćerkicu držala u zagrljaju, počeo je da mi glavu steže rukama. Mislila sam da će mi slomiti lobanju - opisala je Jelica Kovačević (38) pakao kroz koji je prolazila

  • 15

Majka dvogodišnje devojčice Beograđanka Jelica Kovačević (38) živela je u pravoj bajci sa svojim mužem, sve dok nije zatrudnela. Tada je muž počeo krvnički da je maltretira.

O tome kako se sve skoro preko noći promenilo, rekla je:

- Putovali smo, on je imao firmu, stalno smo bili zajedno. Iznajmili smo stan u kojem smo hteli da podižemo decu, ali tada se promenio. Počeo je sve kasnije da dolazi kući, da me gleda mrko. Prvi udarac dobila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Podigao me je i tresnuo o zid i metalni krevet. Preko mene je bacao đubre, lomio je sve po kući - opisala je Jelica pakao kroz koji je prolazila po stupanju u brak 2012. godine.

Pošto više nije mogla da trpi torturu, vratila se kod roditelja i potražila pomoć preko SOS broja. Tu su je obavestili da će se nasilje ponoviti.

- Kad sam rodila bebu, viđao nas je kako bi se družio s detetom i davao novac za alimentaciju. Međutim, i to se pretvorilo u pakao. Jednom, dok sam ćerkicu držala u zagrljaju, počeo je da mi glavu steže rukama. Mislila sam da će mi slomiti lobanju - objašnjava ona i dodaje da sudski proces traje dve godine i da neće odustati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    26. novembar 2014 | 11:20

    Lik bije zenu u drugom stanju. Strasna junacina bre

  • vojkan

    26. novembar 2014 | 11:19

    Žalosno ..... To nisu muskarci već su jedno obično dju**e......dokle vise sramota sto niko ne zaštiti ta nejača nezna bića ....!Te ljude treba rješiti slobode zatvoriti ih u naj gore zatvore gde će da kunu majku sto ih je rodila.

  • Dusan

    26. novembar 2014 | 11:12

    Sta reci, koliko ovakvih pasa ima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA