Pirotski Majkl Džekson: "Skinuo" kralja popa od glave do pete! (FOTO/VIDEO)

Svetozar Simić kaže da je bukvalno od kad je prohodao počeo da igra "moonwalk", karakterističan Džeksonov ples

  • 3

Jedan od najboljih imitatora Majkla Džeksona živi ni manje ni više nego u - Pirotu. Dokaz da je jedan od najboljih na svetu jeste i njegovo pojavljivanje u Džeksonovom spotu "Behind the mask", u kome se, među dva miliona pristiglih klipova iz celog sveta, našao i "pirotski Majkl“ Svetomir Simić.

Simić je ceo svoj život posvetio upravo Džeksonu i kaže da mu je jedan od najlepših dana u životu upravo kada je sebe video u spotu.

- Neopisivo je zadovoljstvo videti sebe u jednom takvom projektu, jer je u konkurenciji bilo neverovatnih dva miliona klipova iz celog sveta. Kadar gde se pojavljujem, nalazi se na otpilike četvrtom minutu spota. Poslao sam oko 20 snimaka i jedan je prošao - kaže Simić za Telegraf.rs.

Pirotski Džekson dodaje da Majkla obožava od ranog detinjstva, i ističe da je praktično od kad je prohodao ja počeo da igra "moonwalk", karakterističan Majklov ples.

- Kopiram danonoćno njegove pokrete koje sa lakoćom izvodim, mogu slobodno reći najbolje u Srbiji - objašnjava Simić, a kao najtužniji dan u životu ističe dan kada je Majkl Džekson umro.

- Mesec dana nisam znao gde se nalazim. Nisam imao volju da živim, i da mi nisu bili tu supruga i deca ne znam kako bi preživeo. Osećao sam se kao da mi je umro neko najbliži. To mi je bio ubedljivo najteži period u životu - priča Simić za Telegraf.rs.

Njegova životna želja je da ima svoj plesni studio posvećen upravo Džeksonu i njegovom revolucionarnom plesu.

- Moja ćerka Suzana već igra polako brejkdens. Takođe podučavam sve zainteresovane, tako da imam petoro učenika kojima pokazujem tajne Džeksonovog plesa po kome je postao poznat širom sveta - objašnjava Simić.

Priznanja za svoj ples Simić je dobio i na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenja posvećenim kralju popa Majklu Džeksonu a njegova opsesija Džeksonom ide dotle da je svu odeću, po uzoru na onu kakvu je nosi Majkl lično, napravio sam.

- Sve sam napravio sam, od rukavica, preko jakni koje sam sam ukrašavao da izgledaju potpuno identično kao Majklove, šešira i svih drugih delova garderobe i karakterističnih detalja - navodi Simić.

(Telegraf.rs/ G.P)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA