SRPSKI KRALJ PODRŽAO INICIJATIVU TELEGRAFA: Vreme je da se ispravi nepravda, moji preci su zaslužili spomenike u Beogradu!

- Nije postojao i ne postoji razlog zbog kojeg oni do sada nisu imali spomenik u Beogradu, a kralj Aleksandar I čak ni ulicu. To je velika nepravda prema njima i našoj slavnoj istoriji - smatra prestolonaslednik Srbije Aleksandar II Karađorđević

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Микица
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aleksandar

    28. novembar 2014 | 21:24

    HAAAAAAAAAAA , koliko negativnih..... ovi skojevci sede i lupaju negative na realne i one komentare koji se razlikuju od njihovih. Drugovi, zaboravili ste svi Vi da je kraljevski par do sada pomogao GOMILI porodica po Srbiji, Gomili ugrozenih, Gomili unesrecenih i bolesnih, kao i ostali clanovi porodice. A gde su politicari za koje glasaste poslednjih 25 godina???? ZABORAVILI STE DA VAM NIJE BILO TOG KRALJA ALEKSANDRA, DA NE BISTE IMALI NI JUGU KOJU TOLIKO HVALITE... Da jeste on napravio tu gresku sa Jugoslavijom, ali kada je trebalo da se razidjemo i ostanemo samo mi, POBEDNICI u ratu, Vas JBT je opet uveo te iste u Jugu koji su kako kazete napravili pakao nasem narodu 41-45. a hteo je i da nam prikljuci i Albaniju.... Jel i za to kriv neko iz doma Karadjordjevica??? Mozda mu je kralj dosao u san i zapretio da ce ga proganjati??? Bilo kako bilo lupajte vi negativne koliko hocete, neko je ovde zatrazio referendum, pa nek ga daju vec jednom vasi politikanti... Ideja za spomenik je dobra, a vama ako se ne svidja, LUPAJTE NEGATIVNE, SAMO TO VAM NIJE OD POMOCI.... ;)

  • Mikan

    28. novembar 2014 | 20:49

    Pa tom kralju Aleksandru spomenike treba da podizu i da mu budu vecno zahvalni Hrvati,Slovenci,bosanski muslimani...Srbi nikako! Zarad svoje "velike" krune nije resio srpsko nacionalno pitanje vec je pravio drzave onima koji su pustosili Srbiju i Srbe za vreme rata,koji su ga na kraju i ubili.

  • IN

    28. novembar 2014 | 20:15

    Neka veliki Aleksandar II dokaze svoju velicinu coveka time sto ce uloziti i investirati kapital u ovu Srbiju zaposli svoj narod i dati mu hleb i mir. Doci na gotovo i razmazeno izvoljevati a nama da smanjuju plate i dele otkaze sirotinji seku struju..... Od spomenika se ne zivi a hvala bogu imamo ih dovoljno. Oni koji su zasluzili da ih cenimo ostaju i pamte se i bez spomenika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA